II etap olimpiady

Temat przeniesiony do archwium.
121-150 z 158
wysłałbyś mi ten test?

[email]
loj no daj spokoj :P a jak chodzili i gasili nam swiatlo i spac kazali ?:P to chyba ta oryginalna wolnosc:D
Na szczescie pod koniec juz sobie troszkę odpuścili:D:D
A jak było tego lata??
Duzo znajomych??:D
ja bede pisać w Gdańsku:)
czy ktoś mógłby mi również przysłać II etap olimpiady?mój [email] z góry dziękuję:)
czy mozna przeslac mi akrkusz olimpiady z tamtego roku? z gory dzieki. moj email [email]
ps. zostalam zle poinformowana i chcialabym sie jeszcze upewnic czy czesc ustna bedzie pozniej? znaczy ze nie 14 stycznia. jestem za mloda na taki stres moglam rok poczekac no coz..........:(
czy ktos mi moze wyslac ten test z 2 etapu olimpiady?plisss:) na [email]
prosze bardzo o olimpiadke:) na [email]
14 jest tylko etap pisemny, po którym możesz zakwalifikować się do ustnych. Usten są 18 lutego. No ela najpierw niestety trzeba przejść te pakudne testy... Zresztą wszystko masz dokładnie opisane w informatorze:)
wyniki pisemnego sa tego samego dnia? jesli nie, jaki czas po 14?
wyniki pisemnego sa 17 stycznia, chyba od 12.00 ( przynajmniej w krakowie, ale wszedzie powinny byc szybko)
Czy ja mógłbym też dostać tę olimpiadkę na: [email] ? Z góry bardzo dziękuję
ja tez prosze jeszcze raz o olimpiadke:)mam nadzieje , że ktoś tym razem wysle.prosze o to bardzo.
ps.czy ktos o imieniu marta moze mi juz ja wyslal?
Pozdrawiam i trzymam za wszystkich kciuki!
No ładnie,ładnie...
Taka cisza na forum,a tu olimpiadka za pasem:D
Pewnie się wszyscy uczycie:D
W takim razie piszcie o swoich wrażeniach w sobotę.
Pozdrawiam i powodzenia:D
dokladnie! wszyscy tkwia w ksiazkach i nie maja czasu na forum! tylko my obydwie sie nie uczymy;)
a tak na serio to boje sie troche, ale co tam, w dwa dni sie za wiele nie naucze!
bonne chance a tous!
Racja,teraz pozostaje nam tylko juz trzymać formę.
Byle do soboty:D
Hej! Ja tu zaglądam:D No i powiem wam, że po obejrzeniu tego testu od Issabelle trochę się przeraziłam:P Ale nic ludki jakby co to zawsze można improwizować. Byle do soboty a potem będzie spoko:)
Hmm... Trzymać formę? To może kilka kółek dookoła szkoły? Albo najlepiej zagrajmy w petanque - żeby było w jakiś sposób związane z j.francuskim:P
a mi moglby ktos przeslac jakis przykladowy test na 2 etap? Genialnie dzisiaj sie dowiedzialam o tym, ze jest juz w sobote, wiec na gwalt musze cos zrobic.... a kto jedzie do Poznania??

Prosze jeszcze raz o ten test na mail [email] Merçi bien ...;)

Jak ktos jedzie do Poznania to moze niech sie odezwie a jakos sie spotkamy??
A do tego Gdańska naprawdę nikt nie jedzie?? No ludzieee... Odezwijcie się!!
a ja jade do Sosnowca :)
Hmm... To prawie Gdańsk;)

Ja wyjeżdżam juz dzisiaj więc życzę wszystkim powodzenia i (jak krzyczał Petit Nicolas na wakajach) COURAGE!!
Damy rady:D
POWODZENIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D
Teraz pora na dobry film,pyszną herbatkę i milutki wieczór-w końcu odpoczynek to podstawa:D:D
czy moglibyscie mi przeslac drugi etap na [email] ? byłabym bardzo wdzięczna:-) Pozdrawiam
No właśnie.. gdyby miał ktoś jeszcze II etap to byłabym bardzo ale to bardzo wdzięczna. Bo jush zaczynam czteroma literkami trząść ze strachu przed jutrem. To moj mailik [email] POZDRAWIAM I JAK CUSIK Z GÓRY DZIĘKUJĘ. Widzimy się np. w Sosnowcu :)
hej, ja jutro tez ide na te olimpiade ale w wawie i mam 2 arkusze ale nie mam jak przesłać... to wcale nie jest trudne... czytaja tekst dwa razy i potem odpowiada sie na pytania ktore sa zajebiscie proste... mi czytal tata i w pol godziny sie uwinelam z czytaniem 2 tekstow i odp na 10 pytan... reszta jest ciut gorsza bo obejmuje idiomy, a tu pole do popisu dla osob naprawde napalonych na ten jezyk...

coz, czytalam troche wypowiedzi o tej olimpiadzie z listopada, i szczerze to uwazam ze dla ludzi ze szkol dwujezycznych wcale nie jest trudne... ja jestem 2 z mojej szkoly a z mojej klasy dostaly sie 3 czy 4 osoby.... damy rade.... nie mozna sie przejmowac, szczegolnie testem pisemnym, bo gorzej z ustnym.... juz teraz wypozyczylam ksiazki by wkuwac 12 tematow.... mordega targac to do domu...

niech ktos cos jeszcze napisze

aneta z wawy
Jezu ja tez jutro ide na ta olimpiade, tyle ze do krakowa. Boje sie i wiem ze nie przejde ale co tam :p
Jesli ktos ma ten arkusz 2 etapu moglibyscie mi wyslac blaaaagam :p

[email]
jak sie przygotowaliscie na ten drugi etap??? cos wkuwaliscie??? moim zdaniem to na ostatnia chwile to nic nie daje... ja jutro bede w wawie w czarnej kurtce i czarnych dużych butach papuciach puchowatych na zime... moze ktos mi nie pozwoli sie zgubic w tum UW?

[email]
Temat przeniesiony do archwium.
121-150 z 158

« 

Pomoc językowa