Temat przeniesiony do archwium.
Proszę o sprawdzenie tego e-maila. Jak zresztą jest napisane w PS, nie pisałam akcentów, bo zauważyłam, że one nie dochodzą w mailu. Z góry dziękuję za sprawdzenie. :)

Salut. :) Je vous remercie de votre reponse. Maintenant euro coute cher en Pologne alors j'attends jusque le cours va tomber. En mois de juin j'essayerai ramasser l'argent et puis je contacterai avec vous. Je vous souhaite de bon voyage et j'espere que tout va bien. :)
PS.: Je n'ai écrit pas d'accents car j'ai vu qu'ils ne s'ajoutent pas.

Jeszcze napiszę po polsku o co mi dokładnie chodziło, żeby w razie czego łatwiej było sprawdzić:

Cześć, dziękuję za odpowiedź. Teraz euro kosztuje dużo w Polsce, więc czekam, aż jego kurs się zmniejszy. W czerwcu spróbuję zebrać pieniądze i następnie skontaktuję się z panią. Życzę miłej podróży i mam nadzieję, że wszystko dobrze "idzie". PS. nie pisałam akcentów, bo zauważyłam, iż one nie dochodzą.
Je vous remercie pour votre reponse. actuellement l'euro coute
cher en Pologne alors j'attends la baisse du cours. Au mois de
juin j'essayerai economiser l'argent et puis je prendrai le contact avec vous.
Je vous souhaite un bon voyage et j'espere que tout ira bien. :)
PS.: Je n'aie pas écrit d'accents car j'ai vu qu'ils ne s'ajoutent pas
dzięki. ;)
nie ma za co i tak jestes dobra :)))
>nie pisałam akcentów, bo zauważyłam, że one nie dochodzą w mailu

spróbuj tworzyć wiadomość mail używając kodowania znaków UTF-8, najlepiej za pomocą klienta pocztowego, wtedy niepolskie znaki powinny "dojść" :)
Huh, skomplikowane. xd Postaram się jutro, a w zasadzie to dziś, zbadać tę sytuację. ^^ Może się uda.;)
>Je vous remercie pour votre reponse. actuellement l'euro coute
>cher en Pologne alors j'attends la baisse du cours. Au mois de
>juin j'essayerai de cueillir l'argent et puis je vous contacterai.
>Je vous souhaite un bon voyage et j'espere que tout va bien. :)
>PS.: Je n'ai pas mis d'accents car j'ai vu qu'ils n'apparaissaient pas.

Drobne poprawki. Pozdrawiam
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie