Kobieti pomóżcie zamówić z francuskiego katalogu!!

Temat przeniesiony do archwium.
Zachorowałam na pewną bluzke, niestety na naszym allegro osiąga ona zabójczą cene.Znalazłam ją w katalogu francuskim , lecz dalej temat jest dla mnie nie do przebrnięcia. Pomóżcie rozszyfrować czy w ogóle wysyłają do Polski, jaki jest koszt przesyłki oraz jak wypełnić zamówienie.Adres strony www.3suisses.fr. bluzka jest marki Top studio Nazwa - le top imprime Top studio. Pomóżcie!!!
zamawiam calekiem sporo z 3suisses. Podaj mi tylko nr referencji
Dziękuje za chęci i przepraszam za tak długie milczenie ale nie miałam dostępu do internetu.Niestety w tym czasie owa bluzka znikneła z katalogu.Może jest to spowodowane zmianą ceny.Odezwę się jeszcze.POZDRAWIAM
Znalazłam! nr. 5888663
Dziękuje i Pozdrawiam
w jaki sposob mozna cos zamowic z www.3suisses.fr?
Poszukuje bluzki firmy top studio z katalogu 3 suisses z roku 2000/2001 jesień/ zima jest to biała bluzka haftowana w drobne kwiatuszki nr.katal.711.2290.Bluzeczka jest z przezroczystego woalu z rękawkiem3/4 obszyta u dołu i przy rękawkach koroneczka.Proszę o pomoc!
Pomóżcie, chcę zamówić parę rzeczy z francuskiego katalogu 3suisse (przez internet), niestety nie znam języka francuskiego i nie wiem jak to zrobić. Bardzo proszę o podanie krok po kroku co powinnam zrobić, aby zrealizowac zamówienie.Mój email: [email] Z góry bardzo dziekuję.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa