Filologia romańska UJ - język od zera?

Temat przeniesiony do archwium.
Czy jest mozliwe podjęcie nauki francuskiego na romanistyce UJ od zera? Jeżeli istnieje grupa początkująca, to kiedy musi się ona zrównać z poziomem powiedzmy zaawansowanym i kiedy zajęcia zaczynają się odbywać w języku francuskim? proszę o odpowiedź!
ten temat już był, jest gdzieś chyba całkiem spory wątek na ten temat. poszukaj wyszukiwarką

jak nie dostaniesz informacji to dzwoń do sekretariatu romanistyki UJ :)
wiesz, był temat z 23Lut 2006, ale na temat tego czy można zacząć studia bez znajomości języka francuskiego nic nie było. Może pomysliło ci się z romanistyką AP.
dalej czekam na odpowiedzi :)
możliwe, choć jeszcze wcześniej ktoś coś wspominał o UJ
ale jakby co to dzwoń na uczelnię, oni powiedzą ci więcej niż my tutaj :)
no to prawda. miałam przyjemność zadzownić na uj żeby się dowiedzieć chociaż teraz to chyba Ci już nic moje info nie da:P tak, można się uczyć od 0 i dlatego nie wymagają zdanego fr na maturze. przynajmniej tak mi powiedzieli. chyba że 'oszukali mnie' :)
a swoją drogą czy ktokolwiek tutaj składał na uj i nie zna jezyka? tak jak ja?
wiem ze takie grupy otwieraja w poznaniu, ale taki uklad bedzie dla ciebie czyms ciekawym jak dojdzie juz po pierwszym semestrze lit w jezyku obcym, przynajmniej tak jest na iberystyce wroclawkiej, bo my mamy razem z italianistyka ciag dalszy nauki jezyka
Temat przeniesiony do archwium.