uniwersytet wrocławski

Temat przeniesiony do archwium.
91-120 z 192
hehe w sumie masz racje ;-p może będzie jakaś grupa dla ludzi "poniżej grupy zerowej" ;-p
...czyli wyboru tak naprawdę właściwie nie mamy. ;/ Z tego, co widziałam, najniższa istniejąca grupa, jeśli o angielski chodzi, to A2. Szkoda, że nie można wybrać np. trzeciego języka romańskiego, co by mnie nawet ucieszyło. ;p
tak, filologia francuska ma narzucony jezyk angielski, pozostale esyki sa dla innych filologii( jak germanska)
tak, najnizsza grupa jest grupa A2
i tak pomylilam sie, wymagany pozion to BI1
.. czyli wybór fikcyjny. No trudno, trzeba będzie przełknąć. ;/
Ten angielski ma się przez określoną liczbę semestrów czy po prostu aż zaliczy się egzamin na poziomie B1?
Wydaje mi się, że do zaliczenia poziomu B1
do zaliczenia B1, czyli jak na testach przydziela Cie do grupy A2, to trzeba jeden semestr i zdac egzamin
A wiecie w ogóle kiedy zaczynają się zajęcia??
A więc nie taki diabeł straszny jak go malują a czy to zaliczenie obejmuje też ustny angielski czy tylko pisemny?????
A jeśli chodzi o rozpoczęcie zajęć to pewnie dowiemy się z internetu na stronie wydziału będzie?????
Dzięki Nitka. ;) Uff, czyli może nie będę musiała się tak długo męczyć z tym angielskim... ;p
test z angielskiego? o kurde! mam nadzieje, że będzie i pisemny i ustny, bo w szkole z angielskiego byłam słaba, a teraz jestem w Anglii więc w praktyce lepiej posługuję się językiem..
Sam test kwalifikacyjny jest, zdaje się, tylko pisemny..
tak, test jest tylko pisemny :-) uczycie się coś w ogóle tego angielskiego czy dajecie sobie spokój ? ;-p
ja daje sobie spokój, jeszcze przydzielą mnie do grupy zaawansowanej i co wtedy :P:P:P
francuski19 brawo! :-D ja również wychodzę z takiego założenia! ;-D
Ja także, haha. ;d I tak się boję, że strzelę niechcący trafnie i wyląduję za wysoko. ;p
a to będzie to wyboru a,b,c,d ,czy jak? ;)
Tak słyszałam... no ale nie wiem ;p
a wiecie może jaki jest najlepszy rodzaj URBANCARD ?? bo jak dla mnie do tego jest za dużo ;-p
A o co chodzi????
Już wiem o co chodzi. Ale nie wiem, który będzie najlepszy za dużo tego jak dla mnie.
to na kiedy planujemy spotkanie ? ;-)
była mowa wcześniej, że przed rozpoczęciem tak? ale jak będziecie chętni wcześniej to ja będę, tylko napiszcie kiedy ;)
28-ego?
jestem za :) tylko gdzie ?
Nie mam pomysłu... Ktoś coś proponuje? To musi być miejsce, do którego wszyscy będą mogli bez problemu dotrzeć, i w którym jakoś się rozpoznamy tzn. nie środek rynku. ;)
Ja proponuje gdzieś na Starym Mieście co wy na to?? Jeśli ktoś ma inny pomysł to dawajcie.
Może być i stare miasto ;) a w jakich godzinach chcielibyście się spotkać?
Po południu? Rano trzeba mnie brutalnie wyszarpywać z łóżka i zwykle i tak kończę z głową pod poduszką i śpię dalej ;), a po pewnej "przygodzie" we Wrocławiu, nocą też wolałabym się sama nie włóczyć.
to podajcie jakieś konkretne miejsce i godzine, gdzie mamy się spotkać, bo ja się jeszcze tak dobrze nie orientuje co i gdzie :)
Temat przeniesiony do archwium.
91-120 z 192

»

Brak wkładu własnego