POMOCY !!!!! bo oszaleje.....

Temat przeniesiony do archwium.
od 4 miesiecy mieszkam niedaleko Stasburg i brakuje mi znajomych.Posmiac sie z kims ,pogadac ,albo isc na kawe.W kazdym kraju mieszkaja polacy ,a wyglada na to ,ze w Strasburg nikt nie chce poznac i zawierac nowych znajomosc.Na wszelki wypadek ,gdyby ktos jednak mial ochote mnie poznac to zostawie moj email adres

[email]

......a wiec czekam i czekam i mam nadzieje ,ze ktos do mnie napisze......
HEJ MAM NA IMIE OLA PRZECZYTALAM TWOJA WIADOMOSC I POSTANOWILAM ZE NAPISZE ROZUMIEM PRZEZ CO PRZECHODZISZ I JAKIE POCZATKI SA TRUDNE JA MIALAM TO SAMO BRAKOWALO MI WSZYSTKICH I WSZYSTKIEGO CO MIALO ZWIAZEK Z POLSKA MIMO ZE MAM MEZA POLAKA ON MIESZKA TU 18 LAT ZAS JA NIEDLUGO 5 JEZELI BEDZIESZ MIALA OCHOTE POGADAC PISZ MILO JEST MIEC KONTAKT Z KIMS ZE SWOICH POZDRAWIAM
Witam, mieszkalam przez 8 miesiecy w Neufgrange(57,Moselle) ja posnalam sporo dziewczyn przez forum www.bebemania.com mam nadzieje ze cos tam znajdziesz :) powodzenia, trzymam kciuki bo sama tez przez kilka miesiecy nie mialam nikogo ;)
hej nie jest tak zle...ja mieszkam w Thionville niedaleko Strasbourga.moj a-mail [email] ja np dawno nie bylam na forum;-))

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie