Bardzo proszę:)

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Bardzo proszę o przetłumaczenie mi tych kilku zdań. Jest to dla mnie bardzo ważne z góry dziękuje :)
1. Dwa lata temu w wkacje proacowałam jako roznosiciel ulotek. Była to moja pierwsza praca i jak narazie ostatnia.
2. W przyszłości chciałabym studiować we Francji dlatego pragnę podszkolić swoją znajomość języka francuskiego oraz poznać kulture Francji.
3.Bardzo lubie poznawać nowych ludzi i zawirać nowe przyjaźnie.
4. Moja szkoła jest nie duża ale jest w niej bardzo przyjemna atmosfera. Lubię w niej przebywać.

Wiem ze tego jest sporo :( ale jest to dla mnei bardzo ważne:) Bylabym ogromnie wdzieczna gdyby ktos poświęcił troszkę swojego wolnego czasu i mi to przetłumaczył z góry dziękuje ;*
Salut Paula !

Bez problemu pomoge sprawdzic zdania napisane po francusku.
Napisałam te zdania ale nie wiem czy dobrze bardzo proszę o sprawdzenie:) z góry dziękuje :)
1. Il y a deux an j'ai travaillé comme colporteur du cncart. Elle ai été moi premier le travail et comme pour moment dernier.
2. Dans l'avernir je voudrais étudier en France c'est pourqoi je voudrais se perfactionner en français et connaître la culture de France.
3. J'adore connaître nouveau gens et renfermer nouveau amitié.
4. Mon lycée n'est pas grande mais dedans est plaisant atmosphère. J'en aime demeurer.
Il y a deux ans, j'ai travaillé comme colporteur. Cela a été mon premier et seul emploi jusqu'à ce jour.

Dans le furur, je désire aller étudier en France. C'est pourquoi je voudrais perfectionner mon français et mieux connaître la culture de ce pays.

J'adore rencontrer des nouveaux gens et bâtir des nouvelles amitiés.

Mon lycée n'est pas grand, mais, l'atmosphère y est plaisante. J'aime le fréquenter.
Merci beaucop :)

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa