list moywacyjny

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

mam wielka prosbę potrzebuję jak najszybciej list motywacyjny po francusku na wyjazd na stypendium czy moze ktos mi pomóc!!!!! please!!!!!!! Napisałam po polsku moze ktos mogłby mi to przetłumaczyc???
Zwracam się z uprzejmą prośbą o przyjęcie mnie na stypendium do Francji na Uniwersytet CERAM Sophia Antipolis.
Jestem obecnie studentką IV roku na Akademii Ekonomicznej, kierunek Międzynarodowe Stosunki Gospodarcze. Studiowanie na dużej europejskiej uczelni z dobrymi kontaktami ze światem międzynarodowego biznesu pomogłoby mi w poszerzeniu wiedzy i doskonaleniu kwalifikacji.
Doświadczenie w pracy w środowisku miedzynarodowym zdobyte podczas licznych wyjazdów (praktyka w Sewili, praca w Edynburgu, Walencji i Nowym Jorku) pomogło mi w rozwinięciu zdolności interpersonalnych oraz pozwoli zapewnić, że jestem osobą która z łatwością nawiązuje kontakty i potrafi łatwo zaklimatyzować się w nowych warunkach.
Na koniec chciałabym zaznaczyć, iż biegle posługuję się językiem hiszpańskim i angielskim oraz w znam język francuski w stopniu średniozaawansowanym.
Bardzo proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej kandydatury.
a jak ktoś miałby jakieś inne wzory listu motywacyjnego na wyjazd na stypendium to bardzo prosze przesłać na maila: [email]