Proszę o przetłumaczenie

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Dzień dobry
Zauważyłem że przy kodach kupionych na waszych aukcjach (pass'pass,choco+) pojawiła się informacja o możliwości zużycia kodu tylko na swoim koncie... Pytam czemu takie postępowanie ma służyć!? Przecież to normalne że istneją strony takie jak codes-discount.com zajmujące się wymianą kodów i korzystanie z nich jest jak najbardziej naturalne. Mnie zdecydowanie bardziej interesuje właśnie taka wymiana. Jeśli chcecie w taki sposób promować swoje strony to myślę że nie tędy droga. Nagród hi-tech też nie chcecie wysyłać poza Francję i Belgię. Jeśli się to nie zmieni no to niestety ale stronę będę odwiedzał bardzo rzadko a proszę mieć też na uwadze to iż ograłem całe mnóstwo ludzi do 0 którzy potem kupowali wasze kody poker+... I gwarantuje wam że nie będę jedyny który zaczne odwiedzać stronę od święta...

Proszę o pozytywne rozpatrzenie prośby - Adam
Dowidzenia"

« 

Programy do nauki języków