Krótkie wypracowanko.

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Mam ogromną prośbę do was wszystkich. Musze napisać na język francuski rozkład mojego dnia, a kompletnie tego nie umiem zrobić gdyż jestem kiepski z tego języka. Z tego powodu proszę was aby któryś z was internautów mógłby mi napisać takie krótkie wypracowanie dotyczące '' rozkładu mojego dnia''.
Dla was napisanie czegoś takiego to pestka, a dla mnie rzecz bardzo trudna, wiec tym bardziej was o to prosze ; ]. Prosiłbym to zrobić jak najszybciej, nawet na dzisiaj.

Z góry dziękuje ...
Napisz chociaż to po polsku, nie wiemy, co robisz w ciągu dnia;P Wtedy możemy przetłumaczyć;)
7.30 Wstaje rano, myję zęby i przygotowuje sobie śniadanie.
8.00 Wyprowadzam psa i karmię kota.
8.30 Wychodzę z domu i idę na przystanek autobusowy.
9.00 Przychodzę do szkoły
15.00 Wychodzę ze szkoły i idę na dodatkową lekcje języka angielskiego.
15.30 - 16.30 Jestem na lekcji języka angielskiego i ciężko pracuję.
17.15 - 18.00 Idę na basen i pływam na 1500 m, a następnie biegam na bieżni w siłowni.
18.30 Mam autobus do domu.
19.00 Jem kolację i obiad.
20.00 Odrabiam lekcję.
21.[tel].00 Uczę się.
24.15 Idę pod prysznic i myję zęby.
24.45 Idę spać.

Mam nadzieję ze przetłumaczycie to. Byłbym bardzo wdzięczny i liczę na waszą dobroduszność oraz bezinteresowność mózgi francuskie ; ]
7.30 Wstaje rano, myję zęby i przygotowuje sobie śniadanie=A 7h30 du matin, je me leve, je lave mes dents et je prepare mon petit dejeuner.
8.00 Wyprowadzam psa i karmię kota=A 8h, je sors mon chien et je donne a manger a mon chat.
8.30 Wychodzę z domu i idę na przystanek autobusowy=A 8:30, je sors de ma maison et je vais a l'arret du bus.
9.00 Przychodzę do szkoły=A 9h, j'arrive a l'ecole.
15.00 Wychodzę ze szkoły i idę na dodatkową lekcje języka
angielskiego=A 15h, je sors de mon ecole et je vais au cours particuliers de l'anglais.
15.30 - 16.30 Jestem na lekcji języka angielskiego i ciężko pracuję=a partire de 15h30 de 16:30 je suis au cours particuliers et j'apprends beaucoup de choses.
17.15 - 18.00 Idę na basen i pływam na 1500 m, a następnie biegam na
bieżni w siłowni=entre 17h15 ey 18h, je vais a la piscine ou je nage, puis je cours au club de sport.
18.30 Mam autobus do domu=A 18h30 je prends mon bus a la maison.
19.00 Jem kolację i obiad=a 19h, je dejeune et je dine.
20.00 Odrabiam lekcję=A 20h, je fais mon devoir.
21.[tel].00 Uczę się=Entre 21h et 24h, j'etudie.
24.15 Idę pod prysznic i myję zęby=A 24h15,je me douche(je prends ma douche)et je lave mes dents.
24.45 Idę spać=A 24h45, je me couche.
>
Wielkie dzięki !!!!!!!!!!!!!
:)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia