bardzo prosze o pomoc

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Czy może mi ktoś pomóc napisać krótkie wypracowanko na temat: Dlaczego uczę się języka francuskiego?? I bym chciała abyście mi pomogli napisać poszczególne zdania. W szkole my musimy obowiązkowo uczyć się 2 języków obcych. ja uczę się angielskiego i francuskiego. Ja jednak bardziej lubię język francuski, szybciej go przyswajam niż język angielski. Ucze się go przede wszystkim dlatego, że francuski jest językiem ładnym i bardzo mi się podoba. Gdy skonczę szkołe chcę udać się do Francji w celu podjęcia pracy jako kelnerka. Uczę się go również po to żebym później mogła się porozumieć z różnymi ludzmi. Moim zdaniem w dzisiejszych czasach jest bardzo ważna znajomość jakiegoś języka obcego i ciesze się ze możemy uczyć się go w szkole i poszerzać swoją wiedzę.w sumie nie bardzo wiem jak to napisać tylko pierwsze zdanie mi bez problemu wychodzi. Dans l`école, nous devons obligatoirement étudier deux langues étrangèrs.Je apprends l`anglais et le français.i resztę można powiedzieć że tylko trszke wiem jak napisać dlatego proszę o pomoc.
sprobuj sama.Ja moge ci sprawdzic.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - tłumaczenia