siostra=)

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Opisywaną przeze mnie postacią jest moja siostra Marta.
Marta ma 22 lata i studiuje w Warszawie. Ma czarne włosy i niebieskie oczy.
Jest wysoka i szczupła. Wszyscy mówią że jest podobna do mamy.
Jest wesoła i szczera.Gdy mam jakiś problem zawsze mi pomaga. Ubiera się bardzo elegancko. Zawsze pożycza mi ubrań gdy idę na imprezę, robi mi makijaż i czesze mnie. Za to ją uwielbiam. Studiuje na architekturze i mam nadzieję ze kiedyś zaprojektuje mi śliczny dom. Jest moją starszą siostrą i najlepszą przyjaciółką. Cieszę się że ją mam.

Czy mógłby ktoś to przetłumaczyć??
La personne que je décris c'est ma soeur Marta.
Marta a 22 ans et elle étudie à Varsovie. Elle a les cheveux noirs et les yeux bleus.
Elle est grande et mince. Tout le monde dit qu'elle ressemble la mère.
Elle est gaie et sincère. Elle m'aide toujours quand j'ai un problème. Elle s'habille de façon très élégante. Quand je vais à la discothèque elle me prête toujours des vêtement, elle me maquille et me peigne. Pour cette raison je l'adore. Elle étudie l'architecture et j'espère qu'elle me (fera des projets)/(projetera) une belle maison. Elle est ma soeur aînée et la meilleure amie.
ślicznie dziękuję=)

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Brak wkładu własnego