prosze o przetlumaczenie

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Ona studiuje na Uniwersytecie Rzeszowskim, filologię polską.
Moja mama zajmuje się domem, a tato pracuje w Anglii. Oni mają po 43 lata.

W wolnym czasie spotykam się z przyjaciółmi, chodzę do kina, słucham muzyki, a także czytam książki.

Moją pasją są podróże, dzięki tej szkole, wychowawcy i rodzicom zwiedziłam kawałeczek Francji, Monaco, Hiszpanii, Turcji, Grecji i Anglii. Był to czas dobrej zabawy i super wspomnień u boku przyjaciół.

Moim wielkim marzeniem jest zwiedzić Amerykę Południową, a głównie Meksyk.

Po zakończeniu szkoły średniej chce wyjechać na rok do Anglii, a następnie zacząć studia w Krakowie na kierunku Turystyka międzynarodowa.

Zawsze będę mile wspominać tą szkołę, ponieważ poznałam tu wspaniałych ludzi, wiele się nauczyłam od sympatycznych nauczycieli, zobaczyłam wiele pięknych miejsc, a przede wszystkim dowiedziałam się co chce w życiu robić.
Elle fait ses etudes a l'Universite Rzeszowski, la philologie polonaise. Ma maman s'occupe de la maison et mon papa travaille en Angleterre. Ils ont 43 ans. Je passe mon temps libre en rencontrant mes amis, en allant au cinema, en ecoutant de la musique et en lisant des livres
Les voyages - c'est ma passion, grace a cette ecole, au surveillant et aux parents j'ai visite un morceau de la France, Monaco, Espagne, Turquie, Grece et Angleterre. C'etait le temps de bon amusement et des souvenirs a cote de mes amis.
Mon grand reve, c'est visiter l'Amerique du Sud, particulierement Mexique.
Apres le lycee je voudrais partir en Angleterre pour une annee, et puis commencer les etudes a Cracovie - la Turistique Internationale
Je garderai toujours les bons souvenirs de mon ecole parce que j'ai connu la-bas les gens formidables , j'ai appris beaucoup de choses grace a mes professeurs sympathiques, j'ai vu beaucoup de belles endroits, et avant tout je sais ce que je veux faire dans l'avenir
bardzo Ci dziekuje, juz stracilam wiare ze ktokolwiek mi pomoze:*:*:*:*:*

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa