Opis pokoju PILNE !

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Bardzo prosze o przetlumaczenie opisu pokoju jest mi to pilnie potrzebne na jutro i bylabym ardzo wdzieczna gdyby ktos mi pomogl. Staralam sie sama cos napisac ale marnie mi to idzie :( Prosze was o pomoc :

" W salonie znajduje sie rozowa sofa na ktorej sa poduszki. Przed sofa stoji niski brązowy stolik. Pod stolikiem lezy kolorowy tapczan. Po obu stronach sofy stoja dwa fotele rozowy i biały. Za sofa znajduje sie duza szafka z ksiazkami. Obok stolika stoji czarna szafka na ktorej stoji maly kiwatek. nad szafka znajduje sie obrazek. Obok szafki z ksiazkami znajduje sie okno zakryte bialo-rozowa firanka. Na oknie stoji kwiat. Na pierwszym planie widac pufe na ktorej lezy poduszka. Z lewej strony widac druga pufe na ktorej rowneiz lezy poduszka. Calosc jest w jasnych barwach i bardzo przejzysta. "

Z gory Bardzo Bardzo Dziekuje :*:*:*

« 

Brak wkładu własnego

»

Nauka języka