Proszę o pomoc w zadaniu.

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Fiche de présentation:
Cześć. Nazywam się Łukasz. Nie mam brata ani siostry. Mój tata jest lekarzem i pracuje w Szwecji, za to mama jest inżynierem i pracuje w Polsce. Kocham sport. Lubię jeździć na nartach oraz grać w piłkę nożną, jednak nie lubię oglądać meczów siatkówki. Uwielbiam grać na gitarze, słuchać francuskich piosenek i chodzić na dyskotekę. Znam bardzo dobrze język angielski i niemiecki. Chcę pojechać do Belgii i Szwajcarii, by mówić dużo po francusku i niemiecku.

Proszę o przetłumaczenie. Z góry dziękuję.
Salut, Je m'appelle Łukasz. Je n'ai ni frère ni soeur. Mon père est docteur et il travaille en Suède, tandis que ma mère est technicienne et elle travaille en Pologne. J'aime le sport. J'aime bien skier et jouer au football, mais je n'aime pas regarder des matchs de volleyball. J'adore jouer de la guitare, écouter des chansons françaises et aller en boîte. Je parle anglais et allemand couramment. Je veux aller à la Belgique et Suisse pour parler français et allemand beaucoup.

Sama niedawno zaczęła uczyć się francuskiego, więc nie jestem do końca pewna, czy wszystko jest ok. Lepiej niech ktoś jeszcze rzuci na to okiem...
en Belgique
pour beaucoup parler français et allemand .

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa