weekend majowy, opis

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

No więc mam napisać wypracowanie lub jak to woli opis mojego długiego weekendu.
Wazne by byl choć na cała karte z zeszytu, kompletnie nie znam francuskiego , no moze potrafie sie przedstawić chodiz o to czy ktoś jest w stanie napisać mi krótki opis weekendu obojetne co wazne by coś było.

porponuje np ze moj długi weekend zaczoł sie od ustalania listy gosci na impreze, ponieważ zamierzałam nastenego dnia zrobic babski comber - spotkanie kilku kobiet. popołudnie spedzilam nudzac sie.. odkurzajac pokoj, scierajac kurze, gdy nastał wieczór zaczęłam sie stroic czy tam ubierac szykowniej i poszłam na impreze z moimi znajomymi, nastepny dzien wygladał podobnie długa kąpiel , leżenie obijanie sie, telefon do rodziców co robia (poniewaz pojechali na Mazury) w koncu doczekalam sie 20 i przyszly moje kolezanki żaneta, Dorota, Gosia. Grałysmy w rózne dziwne gry . Prawie rano poszłysmy spac. Nastepnego dnia liczył sie tylko odpoczynek pojękiwanie(narzekanie) iż za niedlugo znowu bedzie trzeba isc do skzoły.

najchetniej to bym prosila przetłumaczyc ale jesli ktos ma cos podobnego w ksiazce albo cos letwiejszego to niech na pisze bardzo bym byla wdzieczna.
halooo .. pomoze mi ktos ?
moze skorzystasz z opisow spedzania Wielkanocy (wpisz w wyszukiwarke po prawej stronie)

« 

Brak wkładu własnego

»

Pomoc językowa - tłumaczenia