E-mail o wakacjach na język francuski! Wazne..

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Jeśli ktoś by mógł przetłumaczyć mi to na język francuski.. Nie wiem czy jest to możliwe z powodu weekendu, ale jeśli tak to z góry dziękuję.

Droga korespondentko,
Byłam na Chorwacji, na obozie i bawiłam się wyśmienicie. Wyjechałam do miejscowości Cricvenica z moja przyjaciółka Ania na 10 dni.
Podobało mi się położenie hotelu, który stał tuż nad samym morzem, piękny krajobraz, wspaniali i przyjaźni ludzie oraz miasto. Morze było cudowne, bardzo ciepłe podobnie jak temperatura powietrza. Wokół miasteczka były góry co wspaniale współgrało z morzem. A najbardziej cieszyło mnie poznanie wielu ciekawych osób, z którymi do tej pory utrzymuje stały kontakt.
Jedyną rzeczą, która mi się nie podobała to jedzenie w hotelowej stołówce. Było bardzo niesmaczne. Oprócz tego nie było na co narzekać, bo pogoda również cale 10 dni mi dopisywała.
Pozdrawiam Kasia

Bardzo proszę o pomoc.