Błagam o pomoc!!!!!!!!!!!!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Proszę o przetłumaczenie kilku zdań:
Razem z moją przyjaciółką dużo rozmawiamy, śmiejemy się i spacerujemy.Mogę z nia rozmawiać o wszystkim: szkole,muzyce , filmach. Powierzamy sobie swoje problemy.Dobrze się rozumiemy. Bardzo lubimy przebywać razem. Wiem że mogę zawsze na nia liczyć . Jest moja najlepsza przyjaciółką.
Tekst przetlumaczony :

J'aime faire mes devoirs moi-même. Je suis une écolière appliquée et quand je demande de l'aide, c'est toujours après avoir tenté de faire l'exercice toute seule comma une grande. Je suis si fière du travail que j'accomplis sans chercher à faire faire ce dernier par autrui.
Razem z moją przyjaciółką dużo rozmawiamy, śmiejemy się i spacerujemy.Mogę z nia rozmawiać o wszystkim: szkole,muzyce , filmach. Powierzamy sobie swoje problemy.Dobrze się rozumiemy. Bardzo lubimy przebywać razem. Wiem że mogę zawsze na nia liczyć . Jest moja najlepsza przyjaciółką.

Avec mon amie, nous bavardons beacoup, nous rions et nous nous promenons ensemble. Je peux parler avec elle de tout: de l'école, de la musique, des films. Nous nous confions nos problèmes. Nous nous entendons bien. Nous adorons passer le temps ensemble. Je sais pouvoir toujours compter sur elle. Elle est mon meuilleure amie.
Bardzo dziękuję!!!!!!!
Moi et mon amie,nous bavardons beacoup avecmon amie, nous rions et nous nous promenons ensemble. Je peux lui parler de tout: de l'école, de la musique, des films. Nous nous confions nos problèmes. Nous nous entendons bien. Nous adorons passer le temps ensemble. Je sais que je peux toujours compter sur elle. Elle est ma meilleure amie.
moi et mon amie nous bavardons beaucoup.sorki za błąd.
Dostaliście 5 :)
:-DDDDDDDDD
to do Gilberta było...
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Studia językowe

»

Brak wkładu własnego