Witam. Czy mógłby mi ktoś przetłumaczyć poniższy tekst na francuski? Byłabym bardzo wdzięczna ;)
1.Najpierw, wcześnie rano obejrzałabym powtórki "super niani", ponieważ bardzo lubię patrzeć jak rodzice nie radzą sobie z dzieckiem- potworem.
2.Później obejrzałabym "Nianię" ponieważ bardzo lubię aktorkę, Agnieszkę Dygant i sam serial.
3.Następnie zobaczyłabym "Na wspólnej", bo ten polski serial doskonale zabija czas.
4. Obejrzałabym również "Mamma Mia!". Jest to bardzo przyjemny musical i gra w nim moja ulubiona aktorka Maryl Streep.
5. Później włączyłabym "Milionerów"- Z ciekawości czy ktoś wygra milion i chcąc sprawdzić na ile pytań umiałabym odpowiedzieć.
6.Obejrzałabym również "Modę na sukces"- Dawno tego serialu nie oglądałam, ale na pewno nadal orientuję się w temacie. I chce sprawdzić z kim tym razem jest Brooke.
7.Później zobaczyłabym "M jak Miłość" i "Klan". Bo na tych serialach można się doskonale wyspać i są emitowane jeden po drugim.
8.Obejrzałabym również "Kubę Wojewódzkiego", gdyż zwykle ma ciekawych gości i prowadzi z nimi ciekawe dialogi.
9.Następnie przełączyłabym na "Szymon Majewski show", gdyż gospodarz programu genialnie wyśmiewa polityków i ludzką głupotę.
10. Na koniec obejrzałabym kabaret ani mru mru, by móc się dobrze pośmiać i pójść spać w dobrym humorze, po zmarnowanym dniu.
Z góry dziękuję ;)