Proszę o przetłumaczenie na francuski.

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Witam. Czy mógłby mi ktoś przetłumaczyć poniższy tekst na francuski? Byłabym bardzo wdzięczna ;)

1.Najpierw, wcześnie rano obejrzałabym powtórki "super niani", ponieważ bardzo lubię patrzeć jak rodzice nie radzą sobie z dzieckiem- potworem.
2.Później obejrzałabym "Nianię" ponieważ bardzo lubię aktorkę, Agnieszkę Dygant i sam serial.
3.Następnie zobaczyłabym "Na wspólnej", bo ten polski serial doskonale zabija czas.
4. Obejrzałabym również "Mamma Mia!". Jest to bardzo przyjemny musical i gra w nim moja ulubiona aktorka Maryl Streep.
5. Później włączyłabym "Milionerów"- Z ciekawości czy ktoś wygra milion i chcąc sprawdzić na ile pytań umiałabym odpowiedzieć.
6.Obejrzałabym również "Modę na sukces"- Dawno tego serialu nie oglądałam, ale na pewno nadal orientuję się w temacie. I chce sprawdzić z kim tym razem jest Brooke.
7.Później zobaczyłabym "M jak Miłość" i "Klan". Bo na tych serialach można się doskonale wyspać i są emitowane jeden po drugim.
8.Obejrzałabym również "Kubę Wojewódzkiego", gdyż zwykle ma ciekawych gości i prowadzi z nimi ciekawe dialogi.
9.Następnie przełączyłabym na "Szymon Majewski show", gdyż gospodarz programu genialnie wyśmiewa polityków i ludzką głupotę.
10. Na koniec obejrzałabym kabaret ani mru mru, by móc się dobrze pośmiać i pójść spać w dobrym humorze, po zmarnowanym dniu.

Z góry dziękuję ;)
czy mógłby ktoś pomóc? Potrzebuje chociaż części tego na wtorek. Bardzo proszę. Ja jestem kompletną nogą z francuskiego i sama nie dam rady tego zrobić.
Może lepiej nauczyć się innego języka jeśli nie rozumiesz francuskiego. Nie mogę wyobrażać sobie, że w skole proszą przetłumaczyć taki tekst w pierwszym roku nauki.
:)
Jestem w klasie trzeciej, na francuski żałuje że poszłam- jak każdy z mojej grupy. Mam mature i na douczanie francuskiego nie mam czasu. Pomoże mi ktoś?

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Nauka języka