Pmoze mi ktos napisac list

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Napisz list do kolegi (kolezanki) mieszkajacego w paryzu i dyscyplinujacego wolnym mieszkaniem podczas wakacji kolega zaprosil cie i twoich znajomych na wakacje

-Podziekujesz za zaproszenie i wyrazisz swoja radosc z mozliwosci spedzenia wakacji w paryzu
-Poinformujesz czym przyjedziesz i zapytasz jak dlugo mozesz u niego zostac
-Dowiesz sie gdzie jest usytuowane jego mieszkanie i jakie sa mozliwosci dojazdu do centrum
-Poinformujesz kto z toba przyjedzie i co chcecie robic podczas pobytu

Bede bardzo wdzieczny
Czesc Piotr
Wielkie dzieki za zaproszenie mnie do ciebie, bardzo sie z tego powodu ciesze gdyz bede cie mogl odwiedzic i zwiedzic paryz. Jak dlugo moglbym u ciebie zostac, bo przyjade samochodem. Musisz mi powiedziec gdzie dokladnie mieszkasz, i czy daleko jest centrum od ciebie. Przyjade do ciebie z dziewczyna, pozwiedzamy sobie razem paryz
Pozdrawiam Alex

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia