Prosze o pomoc

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Witam ! Mam 16lat i ucze sie w Belgii w normalnej szkole. W tym roku wystartowalem z jezykiem francuskim. Jest to moj pierwszy rok z tym jezykiem, przyczym Belgowie z mojej klasy maja go juz 5 lat. Dostalem zadanie ustne do wykonania. Musi to byc jakis prosty opis np jak przyrzadzic jakies jedzenie, opis zwierzecia. Cos w tym stylu. Sam niepotrafie tego zrobic wiec chcialbym by mi ktos pomogl. Prosze o latwe w wymowie slowa.

Pozdrowienia z belgii\
Drazharm
Poszukaj sam na forum, ostatnio byl tu prosty przepis na ...bigos. Na pewno uda Ci sie to jakos wykorzystac (bo tu zadan domowych nie odrabiamy) :-)
Mozemy potem to sprawdzic, uproscic, pomoc w wymowie, wiec przyslij jesli chcesz.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - tłumaczenia