Droga do szkoly

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Witam. Chciałbym by ktoś z was przetłumaczył mi takie coś:

Wychodzę z domu. Skręcam w lewo, następnie w prawo. Wychodzę na ulicę Kościuszki. Skręcam w lewo. Przechodzę przez pasy. Następnie jestem na ulicy Chopina. Przechodzę obok kiosku i policji. Przechodzę znów przez pasy w prawo. Potem w lewo. Później cały czas prosto i jestem przy szkole.

Z góry wielkie dzięki. Proszę o szybką pomoc mam to na jutro...
Proszę odpowiedzcie nie chcę jedynki zgarnąć :((
No to jedynki nie zgarniesz.
Ale nie gwarantuję dużo lepszej oceny.

Je sors de ma maison. Je tourne à gauche, ensuite à droite. Je marche dans la rue KoÅ›ciuszko. Je tourne à gauche. Je traverse la rue. Ensuite je suis dans la rue Chopin. Je vais à côte du kiosque et de la police. Plus tard je traverse la rue à droite, ensuite à gauche. Après tout le temps je vais tout droit et je suis près de l'école.
Dzięki wielkie już przepisuje ;)

« 

Życie, praca, nauka

»

Brak wkładu własnego