Opis obrazka Pomocy Proszę !

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Mam problemy z francuskim bo przepisałem sie do innej klasy właśnie z tym językiem zaczynam od podstaw biore korki a dzisiaj pani na jutro zadała mi opis obrazka a korepetytorka nie ma dziś czasu pomoże ktoś ?.
Na obrazku znajduje się grupa śmiejącej sie młodzieży . Jeden z chłopaków robi zdjęcia aparatem.Każdy ma na sobie plecak.Młodzież ubrana jest w krótkie koszulki i długie spodnie. Najprawdopodobniej jest to klasa.w oddali widac drzewa oraz pomniki.na trawie rosną czerwone kwiaty.w prawym górnym rogu widac kawalek żółtego budynku.
Sur un image, on voit une groupe de jeunes qui rigole. Une des garcons prends des photos avec son appareil de photo. Chaque personne est vêtu d'un sac à dos.
Des jeunes son habillés de courts t-shirts et de longs panatalons. Le plus possible c'est une classe. Au loin on peut voir les arbres et les monuments. Sur la verdure on peut remarquer des belles fleurs rouges. En haut, a droit de l'image il y a la partie de batiment jaune.
Dziękuje za pomoc :)

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Brak wkładu własnego