Droga

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Witam , mam problem z napisaniem drogi;/ niestety nie posiadam mapki,ale opisze to mniej wiecej po polsku , z góry dziekuje za pomoc;)ma to być w trybie rozkazującym...

Idź prosto ulicą Polną aż do skrzyzowania. Na skrzyzowaniu skręc w lewo. Idz prosto aż do świateł. Za światłami skręć w drugą ulice w prawo. Idź prosto ulicą Puławską do biblioteki . Za biblioteką skręć w lewo . To tutaj .

Z góry dziękuję!dziękuję!dziękuję!dziękuję!dziękuję!dziękuję!dziękuję!dziękuję!
Jesli myslisz, ze napisanie 10 razy dziekuje sprawi, ze ktos odwali za ciebie robote, to jestes bardzo naiwny...
Może i jestem...ale co ja poradzę , że będąc na poziomie zerowym muszę odwalać jakiś dziwny level...poza tym to jest forum bez wkładu własnego,jeżeli napisałbym to w innym forum i chciał odwalić manianę to rozumiem,a tak to...ale dzięki za dobre , szczere słowo;)to niech chociaż ktoś podpowie jakies strony z sensownym wytłumaczeniem trybu rozkazującego..bo wujek google jakies kosmosy znajduje:(

»

Nauka języka