delf 2

Temat przeniesiony do archwium.
chcialabym zdawac delf A5 i A6.gdzie moglabym sie przygotowac dobrze do tych exam.w wa-wie?polecacie Instytut francuski?a moze jakies inne kursy?z gory MERCI;-)
mam podobny problem jak ty. jestem ciekawa czy DElf II mozna zdawac juz z grudniu czy dopiero w sesji wiosennej. Wiele osob radzilo mi skorzystac z instututu aczkolwiek kursy tam sa dosc drogie. zastanwaim sie nad jakas prywatna szkola jezykow obcych. jesli mozesz to zostaw mi swoj mail, ja podaje [email]
mam podobny problem jak ty. jestem ciekawa czy DElf II mozna zdawac juz z grudniu czy dopiero w sesji wiosennej. Wiele osob radzilo mi skorzystac z instututu aczkolwiek kursy tam sa dosc drogie. zastanwaim sie nad jakas prywatna szkola jezykow obcych. jesli mozesz to zostaw mi swoj mail, ja podaje [email]
witam,
osobiscie nie polecam instytutu, tam nigdy nie wiadomo na jakiego lektora sie trafi. instytut ma tych samych lektorow od 20 lat i ktorzy nauczaja metodami sprzed 20 lat.
polecam dwie mozliwosci
1: lekcje u mnie. jestem lektorka w szkolach jezykowych, skonczylam nauczycielskie kolegium jezyka francuskiego, mam dyplom DALF oraz DFA1 (dyplom jezyka biznesu) i przede wszystkim bardzo lubie uczyc. wejdz na www.monfrancais.com tam znajdziesz info o mnie i mail
2. szkola atelier de francais
powodzenia
doris
Zapraszam na korepetycje do mnie.Mam ponad 6letnie doswiadczenie, 60mn 35zl i lekcje sa u mnie w domu przy metrze Stoklosy.Ucze w milej atmosferze i daje materialy.Polecam

« 

Egzaminy