czas trwania olimpiady -poziom 1

Temat przeniesiony do archwium.
witam!
Jaki jest czas trwania olimpiady poziomu pierwszego?
z góry dziekuję za odpowiedzi!
pozdrawiam
olimpiada trwa 3 godz. od 9 do 12. To juz za tydzien!!!!!!!!
I jak nastroje przed olimpiadą?:)
Wielkie oczekiwanie :) Oczywiscie z cichymi nadziejami na pozytywny wynik :)

A jak tam u Ciebie 'MoiAnne'? Pytam, poniewaz zdarzylem zauwazyc, ze Twoje wiadomosci sporo wykraczaja poza wiadomosci zwyklych licealistow ;)
Ooooo, Sesaj, na serio tak myślisz??:) Aż mi się tak miło na serduchu zrobiło:) Merci:)
No cóż, moje oczekiwania są podobne do Twoich:) Też baaaaaaaaardzo bym chciała przejść dalej:) Mam nadzieję, że się uda, czego i Tobie, i reszcie olimpijczyków życzę:)
A jak już będziemy znać wyniki, to się pochwalimy, co?:)
No miejmy nadzieje ze bedzie się czym chwalić :P Ja pierwszy raz biore udzial w olimpiadzie wiec zobaczymy jak to bedzie, a wy braliscie udzial rok temu?
Tak, ja bralem udzial. Niestety rok temu to byl dla jeszcze za wysoki poziom. Po ciezkim i przyjemnym roku nauki podchdze do olimpiady z duzymi ambicjami :)

Chociaz ostrzegam. Olimp jest naprawde trudna :) A niby jest to poziom oceny bdb na koniec liceum ;p
oj nie warto narzekać tylko trzeba brać się do roboty (au sens positif :) (popatrzcie na poziom olimpiady z angielskiego...) Powodzenia wszystkim!!!!!!!!!!!:)
Nie narzekamy, tylko dyskutujemy ;p
Przegladajac olimpiade z 2001 roku bardzo sie zdziwilem. Moim zdaniem ta z roku 2006 jest duzo prostsza.

Nie uwazacie?
No nie powiem Ci bo nie pamiętam która olimpiada z którego roku była ;)

Zrobiłam przez ostatni miesiąc sporo tych olimpiad i im nowsze tym łatwiejsze, przynajmniej tak mi sie wydaje.

Dla mnie najgorsze zadania to te gdzie leksykalne. Gramatyka nie jest taka zła ;)
może dopiszesz jeszcze skąd wziąć te ,,najnowsze'' albo nawet starsze arkusze olimpiady? ja słyszałam o książce z olimpiadami od 1990r. ale nie wiem czy istnieje na pewno.....:)
Przegladaj dobrze forum i internet. Tam naprawde sie wszystko znajduje ;)

Prosze, tutaj znajdziesz 2 stare olimpiady :)

http://chomikuj.pl/materialy_francais/testy

Jak masz cos ciekawego z jezyka francuskiego, to sie dorzuc zeby i inni mogli skorzystac, tak ja Ty skorzystasz z tych olimpiad :)
Ja dostawalam olimpiady od mojej nauczycielki franc. Niestety nie mam zbytnio możliwości dać ich na komputer i sie z wami podzielić...
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie