Salut! mam problem bedąc we francji oglądałam fr. MTV ( lipiec/sierpien) i tak bardzo spodobała mi się pewna pisenka! ale niestety tytułu nie spamietalam, wiem,co było na teledysku-tak mniej wiecej- taka paniena i taki pan ;) i oni spiewali i tak chodzili..;) konczy sie tak jaby na brzegu moza taka lapa jest z chyba arabskimi napisami ( cos a'la lampa alladyna :) ) Śpiewa tę piosenkę taki duet arbsko(facet)-farncuski(kobieta) BŁAGAM! TAK BARDZO MI SIE TA PIOSENKA PODOBA! PROSZE O POMOC!! aha! iwem jeszcze,ze ta wokalista zaczyna sie na litere"L" Lorine??cos takiego chyba...:/ błagam o pomoc w szukani tej piosenki oraz tekstu ! z góry tresssssssssssssssssssssssssssss svp !!!!
Droga Elu,masz szczescie poniewaz moja siostra slucha R'N'b a ja rapu francuskiego,tak wiec Leselie feat.Amine - Sobie ,jak chcesz moge ci ten kawalek przeslac na maila,lub jak masz DC++ cala plyte Leslie (Mes couleurs).
MTR
29 gru 2004
Przepraszam,literowka Sobie = Sobri
MTR
29 gru 2004
Leselie=Leslie
[konto usunięte]
29 gru 2004
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dzieki, dzikei! oczywiscie,ze chce! a masz cała płyte?!!??! jejku jak sie ciesze!!! 1 a tekst, masz tekst ?? oj..w koncu przypomna mi sie te cudowne paryskie chwile! :******** ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd moj adres: [email] :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
MTR
31 gru 2004
Tekst masz na glownej stronie Leslie , wpisz w google leslie i tyle,gdzies tam bedzie.Jak bede mial dzis czas to ci przesle cala plyte,mialem troche problemow z dyskiem i teraz musze robic porzadki.
rajcza
04 lut 2005
czesc!!!!mam do ciebie prosbe!!!piszesz ze sluchasz francuskiego rapu...a mnie ktosta muza ostatniozarazil..ale nie moge jej nigdzie znalesc..jesli mozesz to przeslij mi jakies nutki na meila: [email]
bede ci bardzo wdzieczna. z gory dziekuje papa
ja tez lubie ta piosenke i jej druga tez jest spoko :)
aisha2
17 maj 2005
czy znacie jeszcze jakis fajnych wykonawcow z tego kregu ? :)
[konto usunięte]
20 maj 2005
RNB francuskie: oprócz Leslie polecam również Nadiya i Amel Bent. Ściągnij sobie trochę z internetu i posłuchaj ...
ernix
21 maj 2005
Bardzo dużo francuskiego rapu i hip hopu znajdziesz na edonkey 2000 (lub emule bo to w gruncie rzeczy to samo) Czasem można też spróbować na Kaazie ale tam często jakość kawałków pozostawia wiele do życzenia. edonkey ściągniesz ze strony : http://www.edonkey2000.com/. Generalnie do muzyki francuskiej edonkey jest najlepszy (mnóstwo Francuzów jest w tej sieci) polecam również stronkę www.divixovore.com - tam są linki do filmów i muzyki i programów po francusku do ściągnięcia przez edonkey.
MTR czy bylbys tak uprzejmy i wyslal mi ta pioseneczke z powodu ktorej Ela zostala tak uszczesliwiona?? :DD
Moj email to [email]
Bylabymmmmmmmmm rowniez heureuse ;)