poszukiwania

Temat przeniesiony do archwium.
cześć wszystkim!
szukam kogoś kto słucha Calogero,najlepiej kogoś kto zna dodatkowo język francuski-choć i ci nieznający francuskiego są też mile widziani.prosze odezwijcie się!!!!
ja bardzoooooooo lubię jego piosenki:)
To że znam twórczość Calogero to może za dużo powiedziane ale lubie kilka piosenek których tytułów nie znam:)
jesli masz o nim jakies informacje odezwij sie prosze!!wszystko co znalazlam o nim jest po francusku a ja niestety nigdy nie mialam do czynienia z tym jezykiem!!napisali do mnie nawet jego fran fani ale co z tego jesli nie znam jezyka...liczylam ze ktos z nich zna polski ale sie przeliczylam.moj aadres [email] z gory dziekuje i pozdrawiam
fajnie ze ktos zna calogero!!od niedawna slucham jego piosenek!!jak bedziecie mieli jakies informacje o nim dajcie znac-dzieki
on jest suuuuuper!pa
Czesc ja bardzo dobrze znam francuski bo jestem z paryza i sie ucze polskiego jak masz jakies trudne zdania ktorych nie umiesz przetlumaczyc to pisz na [email] pozdrawiam
ale fajnie!! ale jestes polką czy francuzką?? a jesli francuzką to co robisz w polsce jeśli można wiedzieć??
Przyjechalam na kilka dni i jestem francuzka bardzo dobrze znam polski jak chcesz to pisz na moj adres e-mail [email]
Temat przeniesiony do archwium.