hej:)jejku ja ostatnio przez przypadek" wpadlam "na jego piosenki i sie chyba w nim zakochalam...i w jego glosie ..oczywiscie :D a jego jednej piosenki slucham notorycznie.i mam nadzieje ze mi sie szybko nie znudzi..:)
[konto usunięte]
06 paź 2005
Hej ja tez lubie Raphael'a. Ma naprawdę fantastyczny głos. Kawałek Caravane udany, teledysk tez spoks!!!!!!!!!
[konto usunięte]
06 paź 2005
kocham piosenki Raphael'a...ma naprawdę piękny głos...sam zresztą też jest śliczny :D:D...polecam wam oprócz bezsprzecznie pięnej "Caravane" jescze "Sur la route" en duo avec Jean-Louis Aubert...śliczna,śliczna i jeszcze raz śliczna..a teraz mykam uczyć się chemii...życzcie mi powodzenia :D
[konto usunięte]
09 paź 2005
wiedziałem że się odezzwia same dziewczyny...=]
[konto usunięte]
09 paź 2005
no wiesz...:) :)...tak bywa :D:D...ale to chyba dlatego że rzadko który chłopak lubi taki typ muzyki (dla tych którzy jednak lubią gorące brawa :))
[konto usunięte]
10 paź 2005
Salut,
Non Raphael ce n'est pas que pour les filles.
Si vous aimez sa musique, vous aprecierez aussi Cali.
Raphael a la voix de Jean louis aubert et d'ailleurs ils se ressemblent énormément.
A+
[konto usunięte]
09 lis 2005
Słyszałam 2 jego piosenki, od razu poczułam,że coś niesamowitego jest w jego głosie. Czy ktoś ma jakieś jego piosenki?
[konto usunięte]
09 lis 2005
tutaj sa tylko jego trzy piosenki ale zawsze cos:)
http://www.linternaute.com/imprimer/musique/clip/raphael/route-clip.shtml
moni79
09 lis 2005
SALUT!! j'aime bien Raphael..je connais quelques chansons de Raphael et aussi de Cali ...J'aime beaucoup "Caravane", "Ne partons pas fachés", "c'est bon aujourd'hui"et "schengen". Cali a nouvel album "Menteur" où on peut trouver les bonnes chansons comme "qui se soucies de moi" ou "je ne vivrai pas sans toi". Amitiés :)
Reni_231 mam jego pełno piosenek. Podaj maila to moge ci poprzesyłać. :))
[konto usunięte]
30 mar 2006
J'aime beaucoup ..."Je sais"...Amities.:)
Petit Bateau
30 mar 2006
a moje ostatnie odkrycie to Anais Croze
i jej album "one cheap show".
Jest po prostu niesamowita.
[konto usunięte]
30 mar 2006
witam szukam kogos co chcialby nam wynajac pokoj na dwie noce w angli wczerwcu hmm taniej jak w hotelu /mlode malzenstwo 40 lat/lub w zamian proponuje wymiane na paryz prosze zainteresowanych na [gg]
[konto usunięte]
05 kwi 2006
Czesc jak ktos ma piosenki Anais Croze To moze mi przesle?????????To moj mail- [email] DZIEKI