mam prosbę mogłabys wysłac te piosenki równiez mi..byłabym bardzo wdzięczna mój [email] (tam w srodku jest podkreślnik) z góry dziękuję...:)pozdro
[konto usunięte]
18 wrz 2006
Tak masz racje, ta piosenka to juz zawsze będzie "klasyka" czyli coś co było, jest i będzie "the best" ! Jak jej słucham to zawsze na mnie "działa"...
Pozdrawiam
Oleszka
[konto usunięte]
21 wrz 2006
proszę cię bardzo weź mi prześlij albo niech lktos wogóle mi prześle te piosenki audio z lat 60,70 itp bardzo proszę odwdzięcze się proszę o przesłanie ponieważ szukam jednego kawałaka z tamtych lat proszę bardzo pomocy!! :(:(:(:(::(:(
[konto usunięte]
21 wrz 2006
proszę o prześłanie francuskich piosenek starych na meila: [email] prosze bardzo o te z lat 60,70.... dziękuje :)
[konto usunięte]
30 wrz 2006
czy znacie piosenke francuską w której w słowach powtarza sie słowo "malaco"lub malako" nie wiem czy dobrze napisałem bo to tak ze słuchu
nathalie2
01 paź 2006
do klasyki nalezy tez zaliczyc Jacques Brel,George Brassene, Claudie Francois, Sylvie Vartan, J. Holliday i oczywiści niesmiertelny Aznavour
mozna by ich było wymieniac bez końca, ale ile można?
nathalie2
01 paź 2006
Akaina mozesz mi podac tytuł piosenki nr.8
Akiana
02 paź 2006
Ta piosenka ma tytuł "La musica" a śpiewa ją Patrick Juvet:D Mi osobiście bardzo sie podoba!!
[konto usunięte]
04 paź 2006
Jezeli chodzi o stare piosenki francuskie, to jakos pasuje mi tu Charles Trenet;)
Spiewal jeszcze przed wojna, wiec raczej podpada pod kategorie "stare piosenki";d
Jak chcesz, to daj maila, podesle Ci kikla jego piosenek
jeśli komuś chce się jeszcze wysyłać to ja poprosze jakies pioseneczki w wykonaniu damskim :) będe bardzo dźwięczna :)
[email]
[konto usunięte]
30 lis 2006
BARDZO BYM CHCIAłA STARE PIESENKI FRANCUSKIE. CZY JEST MOżLIWOść ZE MI JE WYSLESZ NA MAILA. SERDECZNE DZIęKI :):):) [email]
bzyku_1986
17 mar 2007
Witam ...
Ja mam prośbę: mianowicie poszukuję piosenki, oczywiscie francuskiej,pochodzi ona raczej ze starszych lat, a znam jedynie kilku słów po polsku tej piosenki - "NIe ma dnia zeby cie nie było w mej pamieci, marzeniach, w moich snach, czemu tak niepojeta siła ... " tyle pamietam, to było jakies tłumaczenia tej piosenki nie wiem czy dosłowne czy słowa napisali inne a melodie dali tą frnacuską- jesli mozecie pomozcie mi. Mój e-mail to [email] . Dzieki .Pozdrawiam!
bzyku_1986
17 mar 2007
Ja mam prośbę: mianowicie poszukuję piosenki, oczywiscie francuskiej,pochodzi ona raczej ze starszych lat, a znam jedynie kilku słów po polsku tej piosenki - "NIe ma dnia zeby cie nie było w mej pamieci, marzeniach, w moich snach, czemu tak niepojeta siła ... " tyle pamietam, to było jakies tłumaczenia tej piosenki nie wiem czy dosłowne czy słowa napisali inne a melodie dali tą frnacuską - pomoz ;) dzieki
~~piter
01 maj 2007
Hej mam wielka prośbę....mógłby ktos mi przesłac tekst piosenki francuskiej "Voyage Voyage" ale fonetycznie.....plisss to ważne... [email] z góry dzięx ....merci...;) :*
Czy jest jakaś szansa na zdobycie tych piosenek? bo niestety te linki wygasły :(
Może na maila [email] ?
sisol
26 lut 2008
fajne stare przeboje są w szafie grającej tutaj - http://www.retrome.pl/stareprzeboje
kateja54
11 mar 2008
Prośba.. czy możesz jeszcze raz udostępnić wszystko co masz ze starej piosenki francuskiej? Może byc rapidshare, wszystko jedno.. Będę ogromnie wdzięczny. Pozdrawiam