Kto na Skype konferencje?

Temat przeniesiony do archwium.
Chetni na Skype-konferencje, prosze zglaszac swoje nick'i na moje [gg] , lub przez wiadomego juz co niektorym maila: [email]

Co do daty, prosze zglaszac swoje propozycje:)Mam teraz wakacje, wiec jestem caly czas.
a+
Ja bardzo chetnie,ale jestem nowa :-) na tych konferencjach
Zreszta skrobne Ci e-maila :-)

Pozdrawiam z "zachlapanego" Gdańska
czy równiez przez skypea pawelkal870
Pawle, mam juz twoj nick Skype z twojego poprzedniego maila i tak jak pisalam, wyslalam Ci prosbe o autoryzacje, ale jeszcze niestety mnie nie dopisales do listy twoich znjomych.
Pozdrawiam
Sa jeszcze miejsca na Skype-konferencje ze mna. Zainteresowani prosze przysylac swoje nicki na moj adres mail [email] lub przez [gg] .
pozdrawiam i do uslyszenia.
Slt Crepique:) alors quand vous aurez la conférence? je voudrais essayer ;-)
Monika

PS. tu as déjà mon nick ;-)
Slt, justement j'ai été un peu embêtée... J'ai chopé les crèves dernièrement et là... pas de chance. Mais je crois, qu'on va démarrer cette semaine:)
Bisou à tous et a+
Uwaga grupa A, spotkanie w czwartek 19/10/2006 od 19.30-20.30.
Do uslyszenia.
Uwaga grupa B, spotkanie jutro (sroda 18/10) od 18.00-19.00 :)
a+
A ja mam pytanko, o co chodzi z tymi konferencjami??
Skype-konferencje to inaczej dyskusje przez Skype:):):) Prowadzone przeze mnie oczywiscie po francusku, calkowicie za darmo i z dobrej woli. Niemniej jednak musze poinformowac, ze nie ma juz wolnych miejsc ani w grupie A ani w B :/
pozdrawiam
Myslalem ze sie zalape do grupy a tu widac nie za bardzo. W ogole mozna by sie spotykac czesciej, dodac jeszcze grupe C i D. Poza tym mozna zrobic jakis podzial tematyczny, cos jak "le club de discussion". Oglosiloby sie tematy z tygodniowym wyprzedzeniem i robiac liste osob, ktore mialyby ochote uczestniczyc w danej dyskusji. Co ty na to Crepique?
Mysle ze masz racje i ze mozesz taki klub dyskusyjny zalozyc:) Co do grup, to ja zatrzymuje moje dwie grupy i nie zapowiada sie na poszerzenie (jak wiesz mam czas dla was tylko w czwartki, a tez nie bede od rana do wieczora siedziec na konferencjach:):) (Nie to zebym nie chciala, ale musze miec tez czas dla siebie:) Ale pomysl jest dobry, pomysl jeszcze nad tym i moze i tobie uda zalozyc sie taki klub dyskusyjny:)
Pozdrawiam i do czwartku 26/10 na konferencji:)

Przypomnienie:
Grupa A 19.30-20.30
Grupa B 18.00-19.00
No zobaczymy. Moze jakis nowy tok sie zalozy jesli oczywiscie zbiora sie chetni. Jednak wartaloby aby dyskurs prowadzil moderator, ktory zna w stopniu zaawansowanym francuski zeby mogl w razie czego wylapywac bledy i poprawiac uczestnikow, bo w koncu wartaloby cos wyniesc z tych rozmow a nie tylko milo spedzic czas. No ale poki co jestem w grupie A :)
Uprzejmie informuje, ze nie ma juz wolnych miejsc na Skype konferencje prowadzone przeze mnie. Dlatego tez moj numer GG jest niedostepny dla "nieznajomych" DO ODWOLANIA.

Prosze tez nie pisac do mnie na GG zadnych prosb o tlumaczenia i odrabianie zadan domowych-informuje, ze WIADOMOSCI NIE ZOSTANA DO MNIE DOSTARCZONE.
Ewentualne takie prosby prosze zglaszac na forum, na ktorym nasza stala, kompetentna ekipa z pewnoscia chetnie pomoze:)

Pozdrawiam
Uwaga grupa A i B !
Przypominam, ze 02/11 nie ma konferencji.
Pozdrawiam
Witaj Crepique :-)))

To następne spotkanie na Skypie 09.11.06 ?
Szkoda... lubię te Skype-konferencje, bardzo fajne są :-)))

Pozdrawiam serdecznie
Ola
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa