KOLĘDY MP3

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 62
koledy sa juz wrzucone na stronke rapidshare, i mozna je stamtad sciagnac. kilka postow nizej podalam linki.
ja też poprosze.... [email]
ehhhh przeciez juz pisalam... koledy sa zamieszczone na stronie, linki do nich sa kilka postow wyzej.
witam,przeslijcie mi tez na maila jakies koledy:)bede wdzieczna,pozdrawiam cieplo i cynamonowo,moj mail [email]
kurcze, przeciez pisalam- mozna sobie sciagnąć z rapidshare, linki są kilka postów wyżej, instrukcja również.
mam prośbę mogłabym dostać na mojego e-maila kolędy bo ja z tego programu ściągać nie mogę. Byłabym wdzięczna. Mój e-mail: [email]
nie mogę ściągnąć tych kolęd z rapidshare (nie wiem czemu) tak więc jeśli byłoby to możliwe, to prosiłabym o wysłanie ich na mojego maila :) [email]
nie mogę ściągnąć tych kolęd z rapidshare (nie wiem czemu) tak więc jeśli byłoby to możliwe, to prosiłabym o wysłanie ich na mojego maila :) [email]
@ pycha89 i @ magda104:
wyslalam Wam te koledy tylko dajcie znac czy doszly bo szwankuje mi mail i dlatego bylam zmuszona wrzucic na rapidshare
Do mnie doszły, dzięki
Na rapidshare oprócz Cichej Nocy nie ma już innych kolęd, mogłabyś je jeszcze raz zamieścić, a jeśli nie, to mógłbym cię prosić byś przesłała mi je na [email] , z góry dzięki
owszem, są inne, jeśli tylko się dobrze skopiuje linki-właśnie sprawdzalam. Moge sprobowac wyslac ale nie gwarantuje bo ostatnio zmieniłam dostawce neta i mam problemy z wysylaniem dluzszych wiadomosci dlatego zamiescilam koledy na rapidshare. Jesli dojda to dobrze jesli nie to przepraszam ale nic na to nie poradze.
doszły, wielkie dzięki
doszły wielkie dzięki
CZY MOGĘ PROSIĆ O KOLĘDY, BARDZO BARDZO PROSZĘ [email] Z GÓRY PIĘKNIE DZIĘKUJĘ!!
Hej! mogłabym prosić o kolędy bo ni moge z tej strony ściągnąć mój e mail: [email] buziaczki:>
hey moglabys mi tez przeslac kolęde vivle ..:) z gory dzieki [email]
ja tez mogla bym prosic o te kolendy a szczegulnie o vive le [email] z gory dzieki
ja poprosze "petit papa noel", "mon beau sapin" i "douce nuit" :) na [email] z gory dzieki i wesolych swiat:)
Albo jestem totalnie ciemna, albo coś z tą stroną nie tak. Nie mogę ściągnąć tych kolęd. Jeśli to nie będzie problem to proszę o przesłanie ich na adres - [email] Z góry dzięki. Pozdrowionka dla Darii:*:*:*
Tam był jakis limit dla tych którzy mogą to ściagnąć. Moze ktos kto juz ściagnał wrzuciłby to jeszcze raz?
merci ;*
.
Ja też bym chciała kolędy a już linki nie działają, czy ktoś mógł by mi wysłać ? [email]
ja tez bylabym bardzo bardzo wdzieczna
[email]
ja moge wyslac, ale po polsku
gdybyś mogła mi też wysłać te kolędy byłabym bardzo wdzięczna, mój e-mail [email]
do Daria: Witaj, mam do ciebie ogromna prosbe a chodzi mi o te kolędy i czy moglabys mi je wyslac na [email] Pilnie potrzebuje a nigdzie nie mogę sciagnać :/ Z gory dzieki, pozdrwiam.
tez bym poprosila o kolendy po francusku. z gory dziekuje [email] pozdrawiam swiatecznie :)
poprosze poprosze [email]
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 62

« 

Do autora strony - uwagi, propozycje

»

Pomoc językowa - tłumaczenia

Zostaw uwagę