Gorąca prośba - piosenka

Temat przeniesiony do archwium.
Witam serdecznie,
z góry uprzedzam, że jestem laikiem, jeśli idzie o język francuski...
I pewnie stąd mój problem, w przeciwnym razie skojarzyłabym słowa pewniej piosenki... No własnie.
Utwór, o który mi chodzi ma swój teledysk, był on puszczany na stacji MCM w latach ok 2003/2004. Śpiewał go damsko - męski duet. Kobieta - o ile mnie pamięć nie myli, była blondynką, facet brunet. I tak sobie zmierzali ku sobie, a dookoła nich latały francuskie literki, tzn jakiś tekst po francusku. Kojarzy ktoś może ten teledysk, piosenkę?
Bazuję jedynie na teledysku, gdyż jak wspomniałam nie mogę pochwalić się znajomością języka francuskiego. Z góry dziękuję za odp i gorąco proszę o pomoc :)
Hej,

Jestem prawie pewna, ze to utwor Michała Kwiatkowskiego i Elodie Frege - Viens jusqu'a moi na pewno jest na You Tube, pozdrawiam :)
Tak, dokładnie o te piosenkę mi chodziło, dziękuję Ci ślicznie:* No proszę, nasz rodak występuje w tym duecie, a ja bladego pojęcia nie miałam i nie wpadłabym na to, gdyby nie Twoja pomoc:) jeszcze raz ślicznie Ci dziękuję:)
Nie ma za co, fajnie że moglam pomoc. Tez lubie te piosenke :D
hehe, nawet nie wiesz, ile radości mi sprawiłaś, że mnie doinformowałaś :) Piękna piosenka :) Pozdrawiam:*
fakt...kilka piosenek , które razem zaśpiewali sa świetne..
osobiście nie lubię Elodie.. ostatnią jej piosenkę, która słyszałam 1-2 lata temu jest beznadziejna..
ale... duet w tej piosence rewelacja!
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa