Witam,
Mam raczej nietypowe pytanie. Otoz od jakiegos czasu mysle jak by tu zwiedzic Paryz. Moi znajomi albo nie znaja jezyka (tak jak ja), albo nie maja pieniedzy, albo jeszcze nie maja czasu, a najczesciej tego i tego.
Chcialbym np. dolaczyc sie do jakiejs grupy, albo od poczatku zorganizowac taki wyjazd na mniej wiecej 2-3 dni. Chodzi mi o to zeby po piersze nie jechac samemu, po drugie miec pomoc jezykowa - bo jak wiadomo Francuzi nie cierpia angielskiego - i wreszcie po trzecie byl to ktos kto juz zna troche Paryz. Idealnie byloby gdyby znalazly sie 2-3 dziewczyny:) Tutaj od razu powiem, ze nie chodzi mi o podryw, a milej na pewno spedzony czas:) Ja ze swojej strony w zamian za pomoc moge zaoferowac w miare tanie bilety lotnicze na dowolny termin, bez koniecznosci rezerwowania na kilka miesiecy przed wylotem. Mowie tutaj o kwocie ok 500 PLN w dwie strony/osobe. Oczywiscue jesli ktos powie ze na 2 dni mu sie nie oplaca, mozna pomyslec o dluzszym pobycie. Wszystko jest do dogadania dla wstepnie zainteresowanych. Moj mail to [email] Mam 28 lat, od niedawna mieszkam we Wroclawiu , pracuje tutaj i jestem podobno w miare normalny:)
P.S. Paryz to sugerowana opcja, ale inne miasta rowaniez wchodza w gre.