matura próbna

Temat przeniesiony do archwium.
heej, dlaczego nikt nie pisze o wynikach próbnych matur?? jestem z koszalina i jako jedna z 2 osób pisałam w mojej szkole język francuski. uczę się dopiero 3 lata, ale jak na taki okres calkiem nieźlle mi poszło (tak mi się zdaje): 96% z podst i 79% z rozszerzonego. Chciałabym iść na filologię... dajcie znać o swoich wynikach!!!
ja mam mature w przyszlym roku, no i tez bede zdawac francuski. rowniez bede po 3 latach nauki. ile godzin w szkole mialas francuskiego? realizowaliscie program rozszerzony w szkole tez? bralas jakies korepetycje? itd itd !! z gory dzieki za odpowiedz!!
poziom podstawowy: 87%
poziom rozszerzony: 70%
francuskiego ucze sie 3 rok na poziomie podstawowym(jeżeli wogóle lekcje fr w mojej klasie można nazwać nauką) troche sie ucze w domu, ale bardzo lubie ten język
a tak pozatym to jestem zaskoczony moimi wynikami z matury próbnej ,nie mam pojęcia jak to sie stało
http://www.francuski.ang.pl/maatura_roszerzona_168.html

ciekawe co by na to powiedzial _jajo_ :>
jak przeczytałem jego wypowiedź kilka miesięcy temu to sie załamałem... zresztą pewnie nie tylko mnie zdołował, a więc teraz w imieniu wszystkich tegorocznych maturzystów mówie: "DZIĘKUJEMY ZA SŁOWA OTUCHY I WSPARCIA"
w szkole mam 3 godziny i rozpoczynałam od początku... samego początku. uczę się dużo sama. średnio pół h dziennie plus mam 2 godziny zajęć dodatkowych (ale dopiero od tego roku), pozdrawiam
no to w takim razie sie ciesze ;P Bo ja mam podobna sytuacje, tez troche sie ucze ww domu kazdego dnia i od tygodnia;P mam dodatkowe lekcje jezyka. Bardzo dzieki za info teraz moge uwierzyc, ze uda mi sie zdac ta maturke na poziomie rozszerzonym jak tak dalej bede pracowac ;) Pozdrowki i powodzenia w tym roku :))
uczyłam się francuskiego praktycznie 2 lata na poziomie podstawowym, nie powtarzając niczego w domu (wiem, nie ma się czym chwalić, ale z lenistwem walczyć trudno...) i choć próbna była u nas niełatwa, udało mi się zdać podstawową na 90%, a rozszerzoną na, jeśli dobrze pamiętam, ok. 55%, co mnie szczerze zaskoczyło, bo wyniki w naszej szkole, mimo dość wysokiego poziomu nauki były raczej średnie.
A ludziom, którzy twierdzą, że matura z francuskiego jest banalna i bez problemu można mieć 100%, po prostu nie jestem w stanie uwierzyć ;)
Pozdrawiam wszystkich
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Inne

»

Pomoc językowa