Sprzedam książki dla studentów romanistyki

Temat przeniesiony do archwium.
Witam ,

Mam do sprzedania książki :

"XVII siècle" Lagarde et Michard , wyd. BORDAS- stan idealny, cena 30PLN (cena nowej to 90PLN )

"Vocabulaire progressif du français avec 250 exercices - niveau avancé" + "Corrigés" wyd. CLE International - stan idealny, na dosłownie paru stronach moje tłumaczenia ołówkiem, mogę wymazać ale pewnie sie przydadzą ;-) cena 25PLN za komplet (cena nowych to 48+18=66PLN)

"La géographie de la France" repères pratiques, wyd. Nathan - stan idealny, cena 18PLN (cena nowej to 55PLN)

"Bescherelle - La Conjugaison" - stan idealny, cena 15PLN (cena nowej to 35PLN

"Grammaire 350 exercices - niveau supérieur I" + "Corrigé", wyd. Hachette - stan bardzo dobry, gdzieniegdzie uzupełnione ołówkiem ale to sie może nowemu właścicielowi tylko przydać :-) - cena 20PLN za komplet (cena nowego to 39+17=56PLN)

"Le Petit Robert" - tego chyba nie trzeba nikomu zachwalać, biblia romanisty, słownik języka francuskiego bez którego sie nie da romanistyki studiować, stan idealny, cena 100PLN (cena nowego to nie mniej niz 250PLN)

Przy zakupie całości dodam gratiś zbindowane ksero książki koniecznej do gramatyki opisowej : Pierre Leon, "Prononciation du français standard"

Wszelkie pytania i oferty proszę wysyłać na maila [email]

Pozdrawiam,
Mariola
witam, własnie wysłałam do Ciebie maila:) fajne książki!
Odpisałam :)