Au pair+ do Francji

Temat przeniesiony do archwium.
Szukam osoby na moje miejsce do Francji do opieki nad 3 letnim dzieckiem, wymagane prawo jazdy i umiejętność pływania. W pobliżu jest szkoła językowa, wymagane języki francuski lub angielski. Początek marzec/kwiecien do września/października. Samochód do dyspozycji w czasie pracy i po.
Info na meila [email] prosze o przesłanie listu itp do rodziny.
Czy jest jakaś chętna osoba na wyjazd do Francji w charakterze au pair ?? Ja wybieram się we wrześniu.
ja chciałabym ale nie znalazłam rodzinki =(
hej
fille au pair od kwietnia, departament Ardeche. Rodzinka potrzebuje kogos na 3 miesiace. Jezeli znajdzie sie ktos zainteresowany prosze o kontakt [email]
Jestem zainteresowana pracą jako au-pair we Francji w wakacje. Uczę się francuskiego od dwóch lat, byłam w Paryżu rok temu. Niestety 18 lat kończę dopiero we wrześniu. Wie ktoś może, czy mam szansę na znalezienie rodziny, która chciałaby mnie zatrudnić? Jestem zainteresowana pracą tylko w okresie lipiec-sierpień, ponieważ chodzę jeszcze do liceum. W przyszłości chciałabym studiować i żyć we Francji i myślę, że taki wakacyjny wyjazd byłby świetnym doświadczeniem. Bardzo proszę o pomoc!
Witam wszystkich!
Ja tez szukam rodzinki we Francji potrzebujacej au pair na okres lipiec-sierpien.Jestem studentka 2roku filolofi romanskiej.Zapraszam serdecznie [gg]
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie