M. studenckie -Wawa- szukam współlokatorek PILNE!

Temat przeniesiony do archwium.
Hej wszystkim! Jestem świeżo upieczoną studentką MISH na UW i szukam mieszkania w Warszawie. Mam na oku super ofertę - duże, 3-pokojowe mieszkanie na Ochocie. Łączna cena wynajmu 2000zł + opłaty licznikowe, ale ponieważ jeden pokój jest naprawdę duży mogą w nim mieszkać 2 osoby + 1 samodzielnie + ja - czyli po 500zł/miesięcznie :) Mieszkanie jest właśnie odnawiane, więc nie będzie to jakaś sypiąca się rudera.

Szukam młodych, energicznych, pozytywnie zakręconych osób, ale nie w typie "imprezka 24/7". Zależy mi na symatycznych, spokojnych współlokatorkach, dbających o porządek i komfort wspólego mieszkania i nauki, bezkonfilktowych.

Od razu zaznaczę też, w celu uniknięcia nieporozumień, że nie jestem typem tzw. "różowej dziewczynki" itp, moje klimaty to raczej klasyka, jazz i alternatywa a nie disco polo bądź hip-hop. Zamierzam łaczyć studiowanie romanistyki i historii sztuki - myślę, że to daje jakiś obraz tego jaką jestem osobą.

Więc jeśli masz podobne usposobienie i pogląd na wspólne mieszkanie myślę, że złapiemy dobry kontakt.

Super byłoby znaleźć kogoś, kto również dostał się na UW, może właśnie z romanistyki :)

Jeżeli jest ktoś zainteresowany proszę o kontakt na [gg]

Oferta jest pilna, ponieważ muszę jak najszybciej dać odpowiedź właścicielowi.