Pilnie poszukuję maści OPHERGINE

Temat przeniesiony do archwium.
Witam. Czy byłby ktoś chętny z Francji pomóc mi w sprowadzeniu maści o nazwie ophergine? Mam nużeńca i bardzo potrzebuję tej maści.Proszę o kontakt ze mną gg:1[tel]lub e-mailem [email]
Czy byłby ktoś chętny z Francji pomóc mi w sprowadzeniu maści o nazwie ophergine?

Czy o te masc ci chodzi OPHTERGINE 1 % odpisz na poczte tutaj
[23.08.2011] 20:32
[zgłoś do usunięcia] Franck001
Witam, mam do odsprzedania kilka maści na nużeńca do oczu (Ophtergine). Maści zakupione kilka dni temu. Nigdy nie było otwierane, są z terminem ważności do 2013r. Chętnych zapraszam na m@ila: [email]

Cena 1 tubki = 70zł wraz z wysyłką.

zobaczcie jakie sa sposoby zebrania i wyludzania ,i badz tu dobry :)
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3185096&start=2730

znam innego co chcial gazetkipozniej sprzedawal je na allegro i dopiero przysylal pieniadze ten od masci chce je w prezencie ,chceby sie ulitowac na biednym z polski :) tak pisze dla przestrogi dla tych co maja miekkie serce
[09.09.2011] 19:21
[zgłoś do usunięcia] Franck002
Witam , skończyły mi się maści Ophtergine, lecz mam jeszcze na sprzedaż maści Oxyde Mercurique 1% Chauvin, nowe, z terminem ważności do 2013r. Posiadam 4 sztuki. Mogę wysłać zdjęcia maści na m@ila. Cena z wysyłką wynosi 60zł. Chętnych zapraszam na m@ila [email]

biznes kwitnie widac po datach i ilosciach masci proponowanych
Witam. Mam do odsprzedania maść na nużeńca do oczu (Ophtergine). Maść przywiozłam z Francji. Nigdy nie było otwierane, są z terminem ważności do 2013r. Chętnych zapraszam na m@ila: [email]

Cena maści = 70zł wraz z wysyłką.

ciekawe ogloszenia sie ukazuja ostanio ,podczas gdy ta masc kosztuje 5euro we Francji
Coz kazdy sposb na zarabianie jest dobry .
Tak czy tak moge wyslac taka masc po kosztach zakupu i wysylki z Francji wyjdzie nieco taniej jak z Polski widze :) pozdrawiam i nie badzcie naiwni
Cytat: nieboska
ciekawe ogloszenia sie ukazuja ostatnio ,podczas gdy ta masc kosztuje 5euro we Francji
Coz kazdy sposb na zarabianie jest dobry .
Tak czy tak moge wyslac taka masc po kosztach zakupu i wysylki z Francji wyjdzie nieco taniej jak z Polski widze :) pozdrawiam i nie badzcie naiwni
Witaj Nieboska !
Możesz kupić i przesłać tę maść? Ophtergine? mogę Ci wysłać receptę! Nie chcę jej "na handel" tylko dla bliskiej mi osoby!
Możesz napisać w jakiej konkretnie jest ona cenie? jakie koszty przesyłki i jak mam wysłać pieniądze?

[email]
Temat przeniesiony do archwium.