Dzień dobry:)
Ja mam prośbe czy mógłby mi ktoś sprawdzic te moje wypociny co napisałam? No bo to ma byc rozmowa kwalifikacyjna scisle według takich 10 pkt i poprostu część napisałam, a te 4 zdania na końcu to poprostu nie umiem, no a nawet gdyby to to by było gorzej niż śmieszne:( Błagam o pomoc..
Je m'appelle M P. J'ai 19 ans. Actuellement j'habite à Jaworzno. Je aller a l’ecole économique (miało być że chodzę do szkoły.. Pewnie cos pomieszałam). J'ai lié mon futur avec le métier l’informatique et c'est pourquoi, après avoir fini le lycée, j'aimerais étudier la supérieur études de Kraków.
Je ne se pas experiénce professionnelle.
(Moje mocne strony to): parlez deux langues étrangères, connaissances en informatique (Windows, Excel, Word, Power Point) et cours ECDL. Encore Je suis une personne responsable, de grande disponibilité, creative, patient, ouvert, sociable et dynamique.
Au printemps de 2006, j'ai obtenu la première place de concours l’informatique.
Je activités extra-professionnelles la danse et cuisine.
No I dalej już nie umiem jakby tylko ktoś miał czas to ja napisze po polsku i będę bardzo bardzo wdzieczna..
Chciałabym pracować w Pańskiej firmie, ponieważ jest tu wolne miejsce na stanowisku informatyka, a ja staram się szkolić w tym kierunku. Obiecuję, że będzie Pan ze mnie zadowolony.
Nie oczekuję jakiegoś konkretnego wynagrodzenia, mam tylko nadzieję, że nie będzie ono zbyt niskie.
Jedyne, co mi się nie podoba w proponowanym stanowisku to praca w weekendy, ale postaram się dostosować do niej.