Hej bardzo was prosze sprawdzcie :
A la maison:
Pendant les vacances .J'ai vu une homme en "centrum" en Cracovie .Une homme avait couleur a des lunettes et a une moustache.Il etait "Klaunem " .Il de signes paticutiens .il avait couleur pantalon en a carreaux et une chemise de coton en colour "romby (figura geometryczna)"."klaun " avait a peu pres 30 ans .Il avait frises blonds cheveux et a la visage rond .Il avait "makijaż".Il est petit et gros .Il est avait noir grand des chausrures."klaun" en"centrum" Cracovie "prezentował" swoje umiejetnosci " et recueillir une argent helas .Je ne pas rencontre "klaun" personnel parce que tout "zebrało się" beacoup gens.
jak pisałm to mialam na mysli:
Ja w czasie wakacji Byłam w Krakowie .W centrum Krakowa spotkałam męzczyzne .Męzczyzna miał kolorowe okulary i wąsy .On był klaunem .Miał znaki szczególne .Miał w kolorową kratę spodnie i bawelniana koszulę w romby .Klaun miał około 30 lat .Miał kręcone wlosy i okrągłą twarz .Miał makijaż .Był gruby i mały .miał duże czarne buty.Klaun w centrum Krakowa prezentował swoje umiejetności i zbieral pieniadze .Niestety nie udało mi się go poznać osobicie poniewaz dookola zebralo sie dużo ludzi
Z góry dziekuje wam za pomoc.