Witam wszystkich serdecznie ! Mam do napisania opis pokoju (co już z grubsza zrobiłem) i chciałbym abyście rzucili na to okiem ew. urozmaicili ;)
Mój pokój jest mały i przytulny. Ściany są koloru pomarańczowego. Po lewej stronie znajduje się niebieskie łóżko. Naprzeciwko drzwi stoi biurko, a na nim komputer. Po lewej stronie nad biurkiem znajduje się półka na zeszyty. Po prawej stronie pokoju znajduje się szafa oraz komoda. Na komodzie stoi czarna gitara. Wszystkie meble oprócz biurka są koloru niebieskiego. Na lewej i prawej ścianie pokoju znajdują się obrazy. Naprzeciwko drzwi znajduje się duże okno.
Ma chambre Est petit et intime. Les murs sont orange. Sur le côté gauche, a cote la porte il y a un bleu lit. En face de la porte il y a un bureau et sur le bureau il y a un ordinateur. Sur le côté gauche, sur le bureau il y a un plateau pur des cahiers. Sur le côté droit de la chamber il y a une l’armoire et a cote de la l’armoire il y a une commode. Sur la commode il y a une noire gitarre. Tout meubles sont bleue outré le bureau. Sur la paroi de gauche et de droite il y a les tableaux. En face de la porte il y a un grande fenetre.
Można to jeszcze jakoś fajnie urozmaicić ? Z francuskim trochę krucho u mnie... ehh... :P
Z góry dzięki za sprawdzenie i ewentualne urozmaicenia ;) Pozdro !
P.S Brak akcentów ale w tekście końcowym oczywiście się one znajdą ;)