opis dnia

Temat przeniesiony do archwium.
Mam pilną prośbę. Czy ktoś mógłby sprawdzić poprawność tekstu?? Z góry dzięki.

Je relève à mercredi le matin à heure septième. Je prends rapides la douche, je me habille et je prends le déjeuner petit. Je suis à l'heure 7.50 prête à l'issue. J'ai à l'école de 8 leçon. Je me licencie les temps avec la leçon dernière afin aller sur l'occupation à l'école lyrique, qui se commencent à heure 15. Rarement quand je prends déjeuner car jen'ai pas son temps. Ai à l'école lyrique à mercredi les occupations avec je joue la théorie à partir heure 15 à heure 18. À heure 18 sur le violoncelle à la musique scolaire. Je ne dîne pas également, parce que la musique expire à l'heure à demi à vingt et commence alors la quadrille Sway, je ai formé qui la fois avec la cohabitante, et à qui je suis la chanteuse. La quadrille s'expire à heure 22 alors la fois avec Ani¹ nous revenons à chambre n° 222 au pensionnat. Nous nous faisons les temps du sandwich, et si non nous asseyons ce de emblée à la science. Je finis la science ordinairement à heure 23 ou le minuit. Je vais alors de emblée dormir.
Le mercredi je me réveille à 7h. Je prends une douche rapidement, je m'habille et je prends mon petit déjeuner. Je suis prête à 7h50. À l'école j'ai 8 courses (...) Je déjeune rarement car je n'ai pas de temps.

ogólnie cała praca do poprawy.. Zrobiłam Ci początek, ale w dalszej części niech ktoś inny Ci pomoże, bo ja nie mam czasu na zastanawianie się, o co Ci chodziło w danym zdaniu. :p

pozdrawiam.;)
A napisz ten tekst po polsku, co? :) Wtedy będziemy mogli Ci pomóc:)
W środę wstaję rano o 7. Biorę szybki prysznic, ubieram się i jem śniadanie. O godzinie 7.50 wychodzę. W szkole mam 8 lekcji. Czasami zwalniam się z ostatniej lekcji, aby iść na zajęcia do szkoły muzycznej zaczynające się o 15.00. Rzadko kiedy jem obiad, bo nie mam na niego czasu. W szkole muzycznej w środę mam zajęcia teoretyczny od 15 do 18. O godzinie 18 na wiolonczeli gram w szkolnej orkiestrze. Nie jem również kolacji, ponieważ ponieważ orkiestra kończy się o 19.30 i wtedy zaczyna się próba mojego zespołu Sway, który założyłam razem z współlokatorką i w którym jestem wokalistką. Zespół kończy się o 22 więc razem z Anią wracamy do pokoju 222 w internacie. Czasami robimy sobie kanapki, a jeśli nie to od razu siadamy do lekcji. Ja kończę naukę zwykle o godzinie 23 albo północy. Od razu kładę się spać.

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia