Tekst po polsku :
od kilku lat interesuje sie piłką nożna, moja ulubioną drużyna, ktorej jestem wielkim fanem nazywa sie XXXXXXXXX. Na razie naszym największym sukcesem jest awans do pierwszej ligi. W poprzednim sezonie moj klub był rewelacją rozgrywek i prawie awansował do ""orange ekstraklasy".
W ostatni wtorek uczestniczyłem w meczu. Reprezentacja XXXXXXXX grała z reprezentacją YYYYYYYY. Mecz odbył sie w hali sportowej we wrocławiu. byłem tam z moimi przyjaciółmi. najpierw zakupilismy bilety a potem udalismy sie na nasze miejsca. Mecz był bardzo interesujący i ciekawy. Atmosfera na sali byla super. drużyna ktorej kibicowałem wygrała 1:0.
depuis quelques ans, je m' interesse au football. Mon equipe preferre, qui je suis supporteur acharne s'appelle xxxxxxxx.
Son plus grand succes, jusq'a est entree a la Premiere Ligue.
Dans la saison mon equipe a failli juste d'entrer a la "Orange Ekstraklasa"
Mardi dernier Je participais au match de football. La representation de la XXXXXXXXXX jouait avec a al representation YYYYYYYYy. la matchs passe a la halle sportif a la wrocław. Je etais avec mes amis. D'abord nous avons achete des tickets at nous avons pris nos places. Le match a ete tres interessante, le atmosphere ily'a ete super. notre equipe a gagne 1:0.
Sprawdzi to ktos??