Banalny list do kolegi

Temat przeniesiony do archwium.
hejj potrzebuję pilnie pomocy ehh na jutro mam do napisana do swojego korespondenta z francji.... Czy moglby ktos mi przetlumaczyc bo wiem co juz napisac ale nie wiem zabardzo jak do tego sie zabrac. Dziekuje bardzo ;(
Dopiero w tym roku zaczalem sie uczyc francuskiego weic zwrosty raczej podstawowe

Czesc !

Mam na imie Tomek, mam 17 lat, mieszkam we wroclawiu. Mieszkam razem z tata, mam i psem. Chodze do liceum nr 1 Do pierwszej klasy. Ucze sie jezyka francuskiego i angielskiego, lubie grac w pilke nozna, ogladac tv, spacerowac. Odpoczywam grajac na komputerze rozmawiajac z przyjaciolmi
Prosze o szybka pomoc bede niezmiernie wdzieczny
ogolnie rzecz biorac to tego nie robie ale troche mi sie nudzi...

Je m'appelle Thomas et j'ai 17 ans. J'habite à Wroclaw avec mon père, ma mère et notre chien. Je vais au lycée et je suis en classe de première. J'apprends le français et l'anglais. J'aime jouer au football, regarder la télé et me promener. Je me repose quand je joue sur l'ordinateur ou quand je parle avec mes amis.

na tym poziomie nauki francuskiego nie mozesz uzyc grając, rozmawiając, dlatego napisalam: odpoczyam kiedy gram na komputerze lub kiedy rozmawiam z przyjaciolmi. Chyba ze masz jakis inny pomysl napisania tegolepiej to czekam na propozycje:)
dziekuje idealnie :*:*;)

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa