Moja rodzina składa się z 6 osób. Mamy , taty, dwóch braci i dziadków. Mój dziadek ze strony mamy ma na imię Eryk. Ma 69 lat. Obecnie jest na emeryturze. Najbardziej lubi oglądać telewizje. Nie lubi gwaru miasta. Jego zona a moja babcia ma na imię Weronika. Ma 65 lat. Tak samo jak dziadek jest na emeryturze. Nie lubi oglądać telewizji. Lubi słuchać radia. Mój dziadek ze strony taty ma na imię Mateusz i ma 68 lat. Obecnie znajduje się na emeryturze. Moja babcia ze strony taty ma 65 lat i tak samo jak dziadek znajduje się na emeryturze. Nie lubi chodzić do hipermarketów. Mama ma na imię Maria. Ma 44 lata. Pracuje jako kasjerka w sklepie. W wolnych chwilach najbardziej lubi czytać, oglądać telewizje. Natomiast nie znosi muzyki disco polo , tłoku w autobusach. Mój tata ma na imię Piotr. Ma 48 lata. Jest na emeryturze. Najbardziej lubi oglądać mecze piłki nożnej , słuchać radia. Nie lubi chodzić na zakupy. Mój najstarszy brat ma na imię Robert. Ma 23 lata i studiuje. Najbardziej lubi słuchać jazzu. Nie znosi oglądać telewizji. Drugi brat ma na imię Krystian. Ma 22 lata i też studiuje. Najbardziej lubi słuchać Celine Dion. Natomiast nie lubi denerwujących ludzi.