bardzo prosze o pomoc :)

Temat przeniesiony do archwium.
Mam prosbe... Czy pomoze mi ktoras z osob przetlumaczyc 2 krotkie teksty?? baardzo prosze... one sa wlasciwie przetlumaczone tylko bym chciala zeby je ktos sprawdzil, ktos kto umie fran :) jesli ktos by mi mogl pomoc to odezwe sie na gg :) prosze o pomoc!! :) :) baardzo :)
Generalnie u podstaw istnienia tego portalu lezy zalozenie, ze udostepniamy sobie wzajemnie teksty, tlumaczenia, wyjasnienia - po to wlasnie, aby wszyscy mogli skorzystac i nauczyc sie jezyka.
Kontakty gg i mailowe tej zasadzie przeczą.
To była ważna niedziela. Zaraz po obiedzie zaczęłam planować z siostrą jak spędzimy popołudnie. Nie miałyśmy pomysłu.. Postanowiłyśmy pójść na piknik wakacyjny gdzie występowały różne zespoły muzyczne.. Było świetnie! Mnóstwo ludzi, super muzyka.. Po chwili podeszła do nas pewna dziewczyna.. Okazało się, że to była moja koleżanka której nie widziałam 10 lat! Bardzo się ucieszyłam, że ją spotkałam. Potem wspólnie wypiłyśmy kawę, posłuchałyśmy muzyki i porozmawiałyśmy. Umówiłyśmy się na basen na przyszły tydzień! Już nie mogę się doczekać!.. Było super! …

Przetlumaczy mi ktos ten tekst?? :) Prooosze

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Brak wkładu własnego