Proszę o pomoc w przetłumaczeniu opisu szkoły .

Temat przeniesiony do archwium.
Uczęszczam do liceum nr.....w.....Moja szkoła jest największa i najlepsza w mieście.Do szkoły dojeżdżam samochodem.Codziennie zaczynam lekcje o 7.45 i kończe o 14.05.Przerwy między lekcjami trwają od 10 do 15 minut.W tygodniu mam 35 godzin lekcyjnych.Najwięcej w tygodniu mam historii i języka polskiego, zaś najmniej geografii i chemii.Uczę się dwóch języków obcych-francuskiego i angielskiego.Jestem w klasie o profilu prawniczym.Mam rozszerzoną historię, angielski oraz WOS.Moją wychowawczynią jest nauczycielka historii.Nazywa się........Nasza klasa opiekuje się salą nr. 29.Nasi nauczyciele są sympatyczni i wyrozumiali.Na 1 piętrze mieści sie pokój nauczycielski.Na parterze znajduje się gabinet dyrektora,ksero oraz sekretariat.Nasza szatnia znajduje się w piwnicy.Klasy znajdują się na parterze, 1 piętrze, 2 piętrze oraz na 3 pietrze.Szkoła dysponuje następującymi obiektami sportowymi:duża salą gimnastyczną, małą salą gim. ,siłownią i salka do aerobiku.
Bartek, spobuj najperw sam. To nie nauke jezyka
L'école est la plus grande et la meilleur dans ma ville. J'arrive à l'école. Je commence les cours à 7.45h et je fini à 14.05h.
Les pauses entre les leçons ont (comptent)de 10 à15 mn. Dans la semaine je suis 35 heures à l'école.
Dzieki za pomoc. Moge prosić Ciebie o pomoc w dalszej części tekstu ? Z góry dziękuje.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - tłumaczenia