Tłumaczenie paru tekstów o akademikach

Temat przeniesiony do archwium.
Witam serdecznie. :)

Tworzę stronę o akademikach w pewnym francuskim mieście (a czemu nie piszę w jakim napisałem na końcu :)), by międzynarodowi studenci mogli łatwiej wybrać miejsce w którym będą mieszkać. Początkowo to był tylko mój projekt na jeden z przedmiotów, ale uznałem że będę go powoli kontynuować. Na internecie informacji jest na prawdę niewiele, więc myślę że taka strona niektórym może pomóc.

Po pół roku nauki francuskiego nie czuję się jednak na siłach by sam przetłumaczyć artykuły na francuski, więc zgłaszam się z prośbą do Was. Do przetłumaczenia mam łącznie 4 artykuły (na oko po 150-250 słów). Jeżeli ktoś byłby tak uprzejmy to proszę o informację na PM. Będę pojedynczo je rozdysponowywać. ;)

Jak uruchomię wersję strony po francusku, to może francuscy studenci pomogą mi kontynuować projekt, bo nie mam informacji o 2 akademikach i mam rónież braki w zdjęciach.

Pozdrawiam wszystkich!

PS Specjalnie nie piszę jakie to miasto, by ta strona z forum nie podskoczyła niepotrzebnie w rankingu Google. ;) Na PM oczywiście napiszę jakie to miasto i prześlę linka do strony. :)

»

Pomoc językowa