prosze Was bardzo o pomoc

Temat przeniesiony do archwium.
czy moze mi przelumaczyc co znaczy: "J'e tam tu meniu" to jest w ogole po francusku?? :))
hymmm..... po francusku mi to nie wyglada:)
mi wlasnie tez nie :)) a ktos probuje mi wmowic ze to jest na 100% po francusku... ja nie znam francuskiego ale mimo wszystko cos mi tu nie gra ;) dzieki za odpowiedz ! pozdrawiam !
hymm, podejrzewam ze to jest wymowa, taak?? hymm moze to i jest po fr. ale trudno powiedziec co to jest.... a z czego to jest w ogole??
JE T'AIME TU ME NON????????????????????? radosna tworczosc. hehehe nie brzmi to zyt dobzre ale od biedy po familijnemu moglo by byc heheheheh
przeczytalam taki opis na gg :)) i ktos probuje mi wmowic ze to jest po francusku i znaczy tyle co po polsku "brakuje mi ciebie" albo "tesknie za toba" hmm.. :))
to ktos rzeczywisice probuje ci wciskac kit!!!!!! To co napisalas ktos probowal napisac fonetycznei i na dodatek z bledami. Mja ponizsza propozycja znaczy Kocham cie a ty mnie nie, ale nie jest to z pewnoscia gramatycznie.
jaga123 dziekuje ci bardzo ! :) i wszystkim innym za probe pomocy rowniez bardzo dziekuje :) jaga123 czyli myslisz, ze to co ktos probowal napisac fonetycznie to faktycznie moze znaczyc tak jak powiedzialas "kocham cie a ty mnie nie" ? masz moze jeszcze jakies inne propozycje ? przepraszam, ze tak wam zawracam glowe ale zastanawia mnie po co ktos pisze opisy (podobno do mnie) na gg ktore nie maja sensu...
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Studia językowe